Facebook Pixel Σκάει «βόμβα» από Βραζιλία στον Ολυμπιακό
| 2018-06-25 13:00:00

Σκάει «βόμβα» από Βραζιλία ο Μαρινάκης - Έρχεται χάφαρος με 4 μύρια; - Ατάκα... ΣΟΚ για Σισέ

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάει «βόμβα» από Βραζιλία ο Μαρινάκης - Έρχεται χάφαρος με 4 μύρια; - Ατάκα... ΣΟΚ για Σισέ

Ψήνεται λάτιν μεταγραφάρα, ποιο super deal προκαλεί αίσθηση.

Ο Ολυμπιακός αναζητάει στην αγορά έναν «κόφτη» και τελευταία σενάρια αναφέρουν ότι στη λίστα των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται και ο βασικός χαφ της Κορίνθιανς, Γκάμπριελ Γκιρότο Φράνκο.
 
Μάλιστα, το φερόμενο ενδιαφέρον των Πειραιωτών το αναπαρήγαγαν και στη Βραζιλία, ωστόσο πρόκειται για μία περίπτωση που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για την ελληνική ομάδα.
 
Ο 25χρονος χαφ κοστολογείται από την Κορίνθιανς στα 4 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι, φυσικά, απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό και οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, επομένως γίνεται αντιληπτό πως οι «ερυθρόλευκοι» πολύ δύσκολα μπορούν να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.
 
Πάντως, από την άλλη, αυτό δε σημαίνει ότι στο λιμάνι δεν ψάχνονται όντως στην αγορά της Βραζιλίας για χαφ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, τον τελευταίο 1,5 μήνα ο μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε για δεύτερη φορά στη «χώρα του καφέ», προκειμένου να κάνει επαφές για μεταγραφικές υποθέσεις, που δεν αφορούσαν τη γνωστή υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο.  
 
Από τον Ολυμπιακό στη… Νότιγχαμ
 
Στο μεταξύ,  να σημειωθεί ότι απόκτηση του Ζιλ Μπαστιάο Ντίας από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ως δανεικού από τη Μονακό, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση. Από την άποψη ότι το συγκεκριμένο όνομα είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό στις πρώτες μέρες της θητείας του Πέδρο Μαρτίνς και εν εντέλει κατέληξε στην έτερη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρόλο το γεγονός ότι και στο λιμάνι ψάχνονται για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Εξάλλου, πρόκειται για έναν παίκτη που θεωρείται τεράστιο ταλέντο, 21 ετών, με τη χρηματηστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή να υπολογίζεται στα 20 εκατ. ευρώ.  
 
«Με κάτω από 7 εκατ. δεν το συζητάμε»
 
Όσον αφορά τα τελευταία σενάρια περί πρότασης της Γαλατασαράι, ύψους 3 εκατ. ευρώ, για τον Παπ Αμπού Σισέ, δε δείχνουν να έχουν βάση. Οι Τούρκοι δεν έχουν προς το παρόν καμία επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό, ενώ στον Πειραιά δεν έχουν καμία διάθεση να πουλήσουν τον παίκτη αυτό το καλοκαίρι.

Στο λιμάνι θεωρούν ότι ο νεαρός άσος δεν έχει πιάσει ακόμα το πικ της αξίας του και περιμένουν τη φετινή σεζόν για να κάνει το «μπαμ». Εξάλλου, το μήνυμα που έχουν περάσει αυτή τη στιγμή στην αγορά για τον Σενεγαλέζο στόπερ είναι πως «με κάτω από 7 εκατ. ευρώ δεν το συζητάμε». Αν μη τι άλλο ένα τεράστιο ποσό για έναν 22χρονο παίκτη που ακόμα δεν έχει καθιερωθεί καλά-καλά στην ομάδα του Πειραιά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags