Facebook Pixel Απίστευτη φήμη για Παϊρόζ, συναντήθηκε κρυφά με τον Αλαφούζο;
| 2018-06-26 10:30:00

Απίστευτη φήμη για Παϊρόζ, τι έκανε με Αλαφούζο, χαμπάρι κανένας - Δεν υπογράφει ο Δώνης γιατί...

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη φήμη για Παϊρόζ, τι έκανε με Αλαφούζο, χαμπάρι κανένας - Δεν υπογράφει ο Δώνης γιατί...

Δεν «τρομάζει» με τίποτα ο Ταϊλανδός, γιατί «ψάχνεται»; 

Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, καθώς, όπως αναφέρουν όλα τα ρεπορτάζ, αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ για να ολοκληρώσει το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Πάντως, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Ταϊλανδός επενδυτής ήρθε στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο, χωρίς να αντιληφθεί κανείς την παρουσία του.

Όπως λέγεται, μάλιστα, συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ για να προχωρήσουν τις συζητήσεις και αναμένεται ξανά στη χώρα μας ως την Παρασκευή, μαζί με τον γιο του, για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Κάτι που, αν ισχύει, δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία ο επίδοξος «σωτήρας» χειρίζεται την όλη υπόθεση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς… τυμπανοκρουσίες. Εξάλλου, απ’ όλες τις πλευρές υπάρχει αισιοδοξία πως θα υπάρξει άμεσα συμφωνία και ο Παναθηναϊκός θα περάσει σε νέα εποχή.

Από την άλλη, δεν ισχύει το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ «τρόμαξε» μαθαίνοντας τελευταία της εκκρεμοδικίες που υπάρχουν στο σύλλογο. Ο Ταϊλανδός είναι εδώ και πολύ καιρό ενήμερος για όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με οφειλές που «καίνε» την ΠΑΕ και έχει γνώση για τα χρήματα που απαιτούνται, προκειμένου ο σύλλογος να «καθαρίσει».

Πάντως, είναι γεγονός πως η πλευρά του Ταϊλανδού «ψάχνεται» για κάτι ακόμα και γι’ αυτό παρατηρείται καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του deal, ενώ οι επισκέψεις του στην Ελλάδα έχουν γίνει τόσο συχνές. Αν και δεν μπορεί να διευκρινιστεί αν ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ θέλει κάτι παραπάνω για τον Παναθηναϊκό, ή αναζητάει άλλα πράγματα για ξέχωρες επενδύσεις που θέλει να κάνει στη χώρα μας.

Στο μεταξύ, o Γιώργος Δώνης δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι ανησυχητικό. Εξάλλου, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται στην Αθήνα σήμερα, οπότε δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί εντός της ημέρας η συνεργασία του με το Τριφύλλι. Αν και είναι πιθανό ο 48χρονος κόουτς να περιμένει την ολοκλήρωση του deal με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ για να βάλει και ο ίδιος την υπογραφή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags