26/06/18 - 13:27

Φήμη-φωτιά στην Τούμπα - Τι συνέβη με τον Μίχελ; - Γι’ αυτό δεν έρχεται ο… κλεισμένος!

Ο Σαββίδης «τα έσκασε», αλλά αυτό δεν είναι αρκετό…  

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φήμη-φωτιά στην Τούμπα - Τι συνέβη με τον Μίχελ; - Γι’ αυτό δεν έρχεται ο… κλεισμένος!
5.399views 0shares

Η μεταγραφή του Τεέμου Πούκι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στον ΠΑΟΚ και παρόλο που όλοι θεωρούσαν πριν από λίγο καιρό ότι απέμεναν μόνο τα τυπικά για τη μεταγραφή του Φινλανδού επιθετικού, πλέον κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.
 
Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που ακούγεται ότι η Ρέντινγκ έχει κάνει δυναμικό «μπάσιμο» για τον 28χρονο φορ. Αν και σε πρώτη φάση, δεν προκύπτει ότι οι Άγγλοι έχουν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στον παίκτη, πόσω μάλλον ότι έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν την εξαιρετική προσφορά που έχει καταθέσει ο Δικέφαλος του Βορρά.
 
Είναι δεδομένο, άλλωστε, πως σε αυτή τη φάση η ελληνική ομάδα έχει κάνει την καλύτερη πρόταση στον Τεέμου Πούκι και δεν υπάρχει σύλλογος που να μπορεί να «κοντράρει» τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, με αυτό το δεδομένο, είναι εύλογο το ερώτημα για ποιο λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφή του Φινλανδού στην Τούμπα.
 
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι έχει συμβεί, ωστόσο οι «κακές γλώσσες» ισχυρίζονται στη Θεσσαλονίκη ότι υπάρχει μία άτυπη «κόντρα» ανάμεσα στη διοίκηση και τον Λούμπος Μίχελ σχετικά με τις οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής και για το πού θα πάνε τα χρήματα που χρειάζονται για να κλείσει οριστικά το deal (μάνατζερ, μεσάζοντες κ.λπ.).
 
Πάντως, το πιο πιθανό σενάριο είναι στον ΠΑΟΚ να έχουν να αντιμετωπίσουν όντως πολύ σκληρούς διαπραγματευτές, όπως είναι οι εκπρόσωποι του Τεέμου Πούκι, και κάπως έτσι να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στο να πέσουν οι υπογραφές. Αν όντως ισχύει αυτό, είναι επόμενο η μεταγραφή ακόμα να παραμένει ανοιχτή, αν και σε περίπτωση που δεν προκύψει και στην πορεία καλύτερη πρόταση από αυτή της ελληνικής ομάδας, τότε δεν αποκλείεται η πλευρά του Φινλανδού να αλλάξει στάση. Ίδωμεν…
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ