Facebook Pixel Θέλει τον Μπεργκ ο ΠΑΟΚ!
| 2018-06-26 22:19:00

Τινάζει τη μπάνκα ο ΠΑΟΚ - Έτοιμος για τη βόμβα της χρονιάς με τον Μπεργκ – Σκάει και πώληση;

Sportdog Team
Τινάζει τη μπάνκα ο ΠΑΟΚ - Έτοιμος για τη βόμβα της χρονιάς με τον Μπεργκ – Σκάει και πώληση;

Δεν θα έχει προηγούμενο η μεταγραφάρα αν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία πληροφορία-βόμβα για τον υποψήφιο επιθετικό που ψάχνουν.

Τη στιγμή λοιπόν που επικρατεί απόλυτη στασιμότητα στην υπόθεση του Τεέμου Πούκι, καθώς δεν υπάρχει καμία επαφή με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος μέχρι και το Σαββατοκύριακο ήταν… μία ανάσα από την Τούμπα, έσκασε το όνομα του Μάρκους Μπεργκ!

Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει την πρότασή τους στον Φιλανδό άσο και περιμένουν την τελική απάντηση, ωστόσο όπως κυκλοφορεί πλέον στην Ολλανδία, όπου γίνεται η προετοιμασία, η υπόθεσή του έχει πάει πολύ πίσω και για αυτό ψάχνονται και για άλλες περιπτώσεις, πάντα από το πάνω ράφι, όπως σας έχει γράψει το sprotdog.gr εδώ και πολλές ημέρες!

Γι’ αυτό λοιπόν και ο ΠΑΟΚ εξετάζει πλέον πολύ σοβαρά την υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Αλ Αΐν κάνοντας τρομερά πράγματα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Γιώργος Σαββίδης συναντήθηκε με το ατζέντη του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, θέλοντας να μάθει πόσο κοστίζει και εάν έχει ελπίδες να τον φέρει στην Ελλάδα.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς ο Μπεργκ έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σίγουρα και η ομάδα του θα ζητήσει ένα σημαντικό ποσό, καθώς πέρυσι έδωσε περισσότερα από 2 εκατομμύρια (που ακόμα χρωστάει) για να τον πάρει από το Τριφύλλι.

Στον ΠΑΟΚ πάντως είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση του Σουηδού, για τον οποίο πρόσφατα υπήρξαν σενάρια και για την ΑΕΚ, ενώ η συγκεκριμένη υπόθεση ουσιαστικά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, σχετικά με το ενδεχόμενο να πωληθεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αν έρθουν οι προτάσεις για τον Σέρβο, με πολλά λεφτά, τότε θα μπορούν να κάνουν την υπέρβαση για τον Μπεργκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags