Facebook Pixel Ποιος Μπεργκ; Φέρνει Βέρνμπλουμ ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ
| 2018-06-27 11:58:00

Ποιος Μπεργκ; Άλλον top άσο φέρνει ο Σαββίδης, τα τινάζει όλα - Ποιον «έκλεισε», γιατί «τρελάθηκε»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Μπεργκ; Άλλον top άσο φέρνει ο Σαββίδης, τα τινάζει όλα - Ποιον «έκλεισε», γιατί «τρελάθηκε»

Μία ανάσα από μεγάλο πόθο του ΠΑΟΚ, καυτό παρασκήνιο με Μίχελ!

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να κινούνται όλα τις τελευταίες ώρες γύρω από τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς, όπως διέρρευσε, η οικογένεια Σαββίδη θέλει διακαώς τον Σουηδό φορ ως αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο προς το παρόν οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να ολοκληρώσουν μια άλλη μεταγραφή.
 
Ο λόγος για τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τον Δικέφαλο, μιας και οι πληροφορίες από τα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με τον Σουηδό μέσο, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να είναι το επόμενο «χτύπημα» του Δικεφάλου του Βορρά.
 
Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ για να πείσουν τον 31χρονο διεθνή άσο να πει το «ναι» έκαναν ακόμα μία τεράστια υπέρβαση, προσφέροντας ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, μπορεί να αγγίζει σε συνολικές αποδοχές πάνω από 3 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια διάρκειας.
 
Εκνευρισμός για Μίχελ
 
Την ίδια ώρα, πάντως, φαίνεται πως παραμένει στάσιμη η υπόθεση του Τεέμου Πούκι. Ο Φινλανδός φορ έχει «παγώσει» και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία θετική εξέλιξη στην περίπτωσή του, παρόλο που μέχρι πριν λίγες μέρες θεωρούνταν ότι είχε «κλείσει» στον ΠΑΟΚ.
 
Μάλιστα, όπως ακούγεται, την ευθύνη για τους χειρισμούς στη συγκεκριμένη υπόθεση την έχει αποκλειστικά ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτηση του Τεέμου Πούκι, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας τις διαπραγματεύσεις, κάνοντας προφανώς λάθος κινήσεις στις συζητήσεις με τους απαιτητικούς εκπροσώπους του παίκτη.
 
Πάντως, να σημειωθεί πως τον Φινλανδό φορ ήθελε στον ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο προπονητή να θεωρεί ότι είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση για γραμμή κρούσης της ομάδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags