Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό μπάχαλο με «στόχο» του Ολυμπιακού - Γίνεται χοντρό παιχνίδι, απίστευτο ποιος τον «κλέβει»!
| 2018-06-27 23:15:00

Τρελό μπάχαλο με «στόχο» του Ολυμπιακού - Γίνεται χοντρό παιχνίδι, απίστευτο ποιος τον «κλέβει»!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό μπάχαλο με «στόχο» του Ολυμπιακού - Γίνεται χοντρό παιχνίδι, απίστευτο ποιος τον «κλέβει»!

Βάζει... ερυθρόλευκα, αλλά δεν έρχεται Ελλάδα! Πώς γίνεται αυτό;

Το όνομα του Ντανιέλ Ποντένσε ήρθε ξανά δυναμικά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, μέσω του σημερινού πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Πρωταθλητής».

Ο 23χρονος εξτρέμ παρουσιάζεται να αποτελεί διακαή πόθο των «ερυθρολεύκων» για την ενίσχυση των άκρων της γραμμής κρούσης, ωστόσο η περίπτωσή του είναι στην πραγματικότητα αρκετά μπερδεμένη.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι τον παίκτη ελέγχει απόλυτα ο Ζορζ Μέντες, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους Πειραιώτες. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο που σίγουρα ενισχύει τη φημολογία ότι γίνονται συζητήσεις για την απόκτηση του 23χρονου άσου.

Το πιο πιθανό, όμως, σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, είναι η συγκεκριμένη περίπτωση να έχει πέσει στο τραπέζι για τη... Νότιγχαμ Φόρεστ και όχι για τον Ολυμπιακό. Η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για τον Ντανιέλ Ποντένσε και γι’ αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει... δρομολόγιο ο παίκτης, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο αντιδράσεις στην Αγγλία. Όπως δεν είναι εύκολο να γίνει και το αντίστροφο, δηλαδή από τη στιγμή που ο παίκτης «παίζει» για τους Πειραιώτες, δεν μπορεί ξαφνικά να ανακοινωθεί από την αγγλική ομάδα.

Την ίδια στιγμή, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 23χρονος εξτρέμ δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ, όπως γράφεται. Εκκρεμεί να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του για να πάρει την ελευθέρας του, κάτι που αναμένεται να πάρει χρόνο, οπότε δεν μπορεί να υπογράψει ακόμα σε κάποια ομάδα.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός διαθέτει, ως γνωστόν, πολύ καλή επαφή με την πορτογαλική ομάδα, οπότε δύσκολα θα έμπαινε στη διαδικασία να τινάξει στον αέρα τις σχέσεις του μαζί της, με αφορμή τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags