Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέoς χαμός για Λάζαρο - Φοβερή κίνηση της Ένωσης που ταράζει τα νερά - Τι σχέση έχει ο Σιώπης!
| 2018-06-28 13:45:00

Νέoς χαμός για Λάζαρο - Φοβερή κίνηση της Ένωσης που ταράζει τα νερά - Τι σχέση έχει ο Σιώπης!

Sportdog Team
Νέoς χαμός για Λάζαρο - Φοβερή κίνηση της Ένωσης που ταράζει τα νερά - Τι σχέση έχει ο Σιώπης!

Καινούρια επεισόδια στο σίριαλ για την «αρπαγή» του καλοκαιριού. Τι λέει ο Ουζουνίδης.

Το Sportdog.gr άνοιξε διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ακολουθεί η ερώτηση φίλου αναγνώστη για τη «σχέση» που έχουν οι υποθέσεις Λάζαρου και Σιώπη:

- Θέλω να σας ρωτήσω αν υπάρχει σύνδεση της υπόθεσης Σιώπη με του Λάζαρου… Δεν καταθέτει η ΑΕΚ το δελτίο του, δεν απαιτεί, δεν χρονοτριβεί κι όλα τα δεν… Από την άλλη, ο ΟΣΦΠ δεν είχε πέρσι Σιώπη στην ενδεκάδα του αν κι θα έπρεπε, άρα ούτε φέτος φαίνεται φως… Μπας και γίνεται…ηρωική έξοδος από το να φανεί πως τα... βρήκαν οι 2 ομάδες;

Η απάντηση του του Sportdog:

«Καμία απολύτως. Ο Ουζουνίδης έχει σε εκτίμηση τον Σιώπη, αλλά στην παρούσα φάση δεν τον "βλέπει" στην ΑΕΚ, ούτε και υπήρχε η παραμικρή σκέψη/σύνδεση του αιτήματος μεταγραφής του Σιώπη από τον Ολυμπιακό, με την ΑΕΚ. Ο Σιώπης απλώς ήθελε να φύγει γιατί πίστεψε πως για ακόμη μια φορά δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής, η ΑΕΚ και ο Ουζουνίδης τη δεδομένη στιγμή στη θέση του έχουν δύο παίκτες (και ψάχνουν και τρίτο - αν δεν κάτσει του Κονέ), ενώ το πάγιο αίτημα όλων στην ομάδα είναι να προστεθεί ύψος στο κέντρο. Και σίγουρα ο Σιώπης σε αυτόν τον τομέα δεν ξεχωρίζει προφανώς...

Όσο για τον Λάζαρο, από την ΑΕΚ λένε πως θα καταθέσουν το συμβόλαιό του από Δευτέρα. Το έλεγαν από την αρχή, λογικά θα το κάνουν αφού δημοσίως έχουν "εκτεθεί". Σε κάθε περίπτωση, θέμα συνεννόησης των δύο ομάδων ούτε για αστείο δεν τίθεται. Δεν υπάρχει η παραμικρή σύμπραξη, ίσα ίσα που ο "φόβος" του ενός, κυριαρχεί σε οποιαδήποτε κίνηση και σκέψη του άλλου». 

Το Sportdog.gr περιμένει τις ερωτήσεις σας στο [email protected] αλλά και στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/sportdog/). 

Mέσα από αυτή τη διαδραστική στήλη που εγκαινιάζει το κορυφαίο παρασκηνιακό site, θα έχετε καθημερινά τις απαντήσεις που ψάχνετε, άφιλτρα, ελεύθερα και ανεξάρτητα.

Ρωτώντας - στο [email protected] (και στο https://www.facebook.com/sportdog/) πας στην είδηση!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags