Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητο φινάλε - Νίκη πρωτιάς για την Κολομβία, εκτός λόγω… fair play η Σενεγάλη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-28 18:54:00

Αδιανόητο φινάλε - Νίκη πρωτιάς για την Κολομβία, εκτός λόγω… fair play η Σενεγάλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αδιανόητο φινάλε - Νίκη πρωτιάς για την Κολομβία, εκτός λόγω… fair play η Σενεγάλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη πρόκριση στις… κάρτες για την Ιαπωνία!

Ο 8ος όμιλος του Μουντιάλ επεφύλασσε ένα από τα πιο δραματικά φινάλε στην ιστορία της διοργάνωσης!

Η Κολομβία νίκησε 1-0 τη Σενεγάλη και πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο, με την αντίπαλό της να αποκλείεται επειδή μειονεκτούσε της Ιαπωνίας στη βαθμολογία fair play!

Οι Ιάπωνες ηττήθηκαν 1-0 από την αδιάφορη Πολωνία, ισοβάθμισαν με τη Σενεγάλη στους 4 πόντους, ενώ οι δύο ομάδες είχαν ακριβώς τον ίδιο συντελεστή τερμάτων (4-4). Έτσι, η πρόκριση κρίθηκε στη βαθμολογία fair play, όπου η Ιαπωνία υπερτερούσε επειδή είχε δεχθεί λιγότερες κάρτες και έτσι πήρε την προνομιούχο δεύτερη θέση!

Σενεγάλη – Κολομβία 0-1

Οι Κολομβιανοί δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ κόντρα στην καλά οργανωμένη Σενεγάλη, όμως σώθηκαν από τον Γέρι Μίνα!

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα σκόραρε το δεύτερο γκολ του στο Μουντιάλ στο 74’ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ και χάρισε στην Κολομβία τη νίκη, η οποία σήμανε και την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.

Ο Μίνα λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος στο 78’, όμως ο Οσπίνα απεσόβησε το παρ’ ολίγον αυτογκόλ του ταλαντούχου στόπερ με δύσκολη επέμβαση.

 


Ιαπωνία – Πολωνία 0-1

Οι Ιάπωνες ηττήθηκαν από την αδιάφορη Πολωνία, ωστόσο το γεγονός ότι δέχθηκαν μόνο ένα γκολ σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα της έτερης αναμέτρησης, τους έφερε σε ισοβαθμία με τη Σενεγάλη τόσο σε πόντους όσο και σε γκολ και τελικά τους έδωσε την πρόκριση χάρη στη βαθμολογία του fair play!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπεντνάρεκ με κοντινή προβολή στο 59’. Οι Πολωνοί «χρύσωσαν το χάπι» της τραγικής τους παρουσίας στο Μουντιάλ με μια νίκη, ενώ οι Ιάπωνες έκαναν καθυστερήσεις στο φινάλε προκειμένου να μη δεχθούν άλλο τέρμα και περιμένοντας με αγωνία τη λήξη του άλλου αγώνα του ομίλου!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags