Facebook Pixel Αυτοί «τινάζουν» το deal με Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό
| 2018-06-29 10:06:00

Αυτοί «τινάζουν» το deal με Παϊρόζ, «απάντηση»-φωτιά η ΠΑΕ - Φέρνει κι άλλον παικταρά

του Νίκου Στεργίου
Αυτοί «τινάζουν» το deal με Παϊρόζ, «απάντηση»-φωτιά η ΠΑΕ - Φέρνει κι άλλον παικταρά

Τι... περίεργο γίνεται με τον Ταϊλανδό, νέο «μπαμ» μετά τον Κάτσε.

Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, καθώς μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα, που δείχνει να έχει βάση, ο Ταϊλανδός επενδυτής έχει προγραμματίσει να έρθει στην Αθήνα την Τρίτη, με σκοπό να κλείσει το deal για την απόκτηση των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ, ενώ, όπως αναφέρεται, δεν αποκλείεται στη συνάντηση που θα γίνει με τον Γιάννη Αλαφούζο να πέσουν και οι υπογραφές.

Άγνοια από την κυβέρνηση

Πάντως, την ίδια στιγμή, εκφράζονται αρκετές επιφυλάξεις τόσο για την ημέρα άφιξης του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, όσο και για το αν θα ολοκληρωθεί προσεχώς η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, «πηγές» που βρίσκονται κοντά στην κυβέρνηση, στελέχη της οποίας φέρονται να έκαναν τα «κονέ» για την εμπλοκή του Ταϊλανδού στον Παναθηναϊκό, παρουσιάζονται να δηλώνουν άγνοια τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις εξελίξεις, αλλά και τις προθέσεις του υποψήφιου «σωτήρα» του συλλόγου, προκαλώντας ανησυχία για την εξέλιξη του deal.

Όπως και να έχει, πάντως, η πληροφόρηση που λέει ότι ο Ταϊλανδός έρχεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις προέρχεται από την ΠΑΕ, κάτι που έχει τη σημασία του, καθώς αυτή τη στιγμή αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα όσο κανείς άλλος τις κινήσεις του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ είναι στον Παναθηναϊκό.

Mυστακίδης μετά τον Κάτσε

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο προγραμματισμός στο Τριφύλλι προχωράει ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στα διοικητικά. Μετά την απόκτηση του Έργκους Κάτσε, οι «πράσινοι» αναμένεται να τρέξουν και για έναν ακόμα παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Γιάννη Μυστακίδη.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στον Παναθηναϊκό θα κάνουν τις κινήσεις του από σήμερα κιόλας, ή το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Έλληνα επιθετικό, με τον τρόπο που απέκτησαν και τον Αλβανό μέσο, δηλαδή με τη μορφή του δανεισμού και καλύπτοντας εάν σημαντικό μέρος του συμβολαίου του.

Πάντως, από τον Δικέφαλο το πιο πιθανό είναι να δώσουν το τελικό «οκ» για την παραχώρηση του Γιάννη Μυστακίδη όταν προχωρήσουν στην απόκτηση φορ, ή έστω όταν ενσωματωθεί στην ομάδα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Εξάλλου, όσον αφορά τις ημερομηνίες που πρέπει να τηρηθούν λόγω των περιορισμένων που έχουν επιβληθεί στον Παναθηναϊκό, υπάρχει τρόπος και νομική φόρμουλα για να θεωρηθεί εμπρόθεσμη η μεταγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags