Facebook Pixel «Ρουκέτα» από Κουντέ - Έτοιμος ο αντι-Ομάρ στον Ολυμπιακό
| 2018-06-29 13:30:00

«Ρουκέτα» από... κλεισμένο - Έτοιμος ο αντι-Ομάρ - Μπάχαλο με «σίγουρο», σκάει 5 εκατ. ο Μαρινάκης;

του Παναγιώτη Νικολάου
«Ρουκέτα» από... κλεισμένο - Έτοιμος ο αντι-Ομάρ - Μπάχαλο με «σίγουρο», σκάει 5 εκατ. ο Μαρινάκης;

Σκάνε «βόμβες» στον Ολυμπιακό, απίθανο σενάριο για χαφ.

«Παγωμένη» παραμένει η περίπτωση του Πιερ Κουντέ για τον Ολυμπιακό. Παρόλο που ο νεαρός άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρούνταν «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες, πλέον φαίνεται πως υπάρχει «κόλλημα» στη μεταγραφή του.
 
Μάλιστα, αν δεν προκύψει το αμέσως επόμενο διάστημα, ενδεχομένως και σήμερα, κάποια ουσιαστική εξέλιξη, τότε είναι πιθανό να «ναυαγήσει» η συγκεκριμένη υπόθεση για τους Πειραιώτες, προφανώς λόγω της επιθυμίας του παίκτη να μη θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
 
Ομάρ και Βιδάλ
 
Σε ό,τι αφορά τα δεδομένα στη δεξιά πτέρυγα, το σενάριο ότι η Μπολόνια προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα. Προς το παρόν ο Νορβηγός μπακ υπολογίζεται κανονικά από τους Ερυθρόλευκους ενόψει της νέας σεζόν και αναμένεται να φτιάξει δίδυμο με τον Γιάννη Μασούρα.
 
Αν και εφόσον στην πορεία προκύψει όντως σοβαρόν ενδιαφέρον για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και αποχωρήσει με τα χρήματα που τον κοστολογεί ο Ολυμπιακός, τότε μόνο θα γίνει μεταγραφή κι άλλου δεξιού μπακ. Και σε αυτό το ενδεχόμενο μπορεί όντως να απασχολήσει σοβαρά ο Νάτσο Βιδάλ της Βαλένθια, που ήρθε ξανά στο προσκήνιο και για τον οποίο φέρεται να έχει γίνει ήδη μια διερευνητική προεργασία από την ελληνική ομάδα.
 
Στον αέρα ο Ποντένσε
 
Στο μεταξύ, η περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε παραμένει στον αέρα. Μπορεί το όνομά του να «παίζει» και σήμερα δυνατά για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, όπως σας έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ο μάνατζέρ του, Ζορζ Μέντες, δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του πελάτη του, με την προοπτική της Νότιγχαμ Φόρεστ να εξετάζεται εξίσου σοβαρά.
 
Άλλωστε, φήμες λένε ότι ο παίκτης μαζί με τον Πορτογάλο ατζέντη του ταξίδεψαν στην Αγγλία, προκειμένου να προχωρήσουν τις επαφές τους και εκεί δεν αποκλείεται να έγινε συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι τώρα.
 
Όπως και να έχει, μόνο «κλεισμένη» δεν μπορεί να θεωρείται η συγκεκριμένη περίπτωση για τον Ολυμπιακό και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ζορζ Μέντες θα επιλέξει στο τέλος το καλύτερο για τον πελάτη του. Κι αν υπάρχει η προοπτική της Τσάμπιονσιπ για τον 22χρονο εξτρέμ, η λογική λέει ότι θα προτιμηθεί από τη… Super League.
 
Απίστευτο για Αράο
 
Σε ό,τι αφορά το σενάριο για τον Γουίλιαν Αράο μοιάζει το λιγότερο… τρελό. Πρόκειται για παίκτη που έγινε πρόσφατα διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας και κοστολογείται στα +5 εκατ. ευρώ, οπότε όπως αντιλαμβάνεται κανείς είναι απίθανο να τον δελεάσει οικονομικά οποιοσδήποτε ελληνικός σύλλογος.
 
Ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από τη Φλαμένγκο, έχει μεγάλες βλέψεις για το επόμενο βήμα στη καριέρα του και μόνο θετικός δεν είναι στο να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags