Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Περιμένει πρόταση για Πρίγιοβιτς και ψάχνει για πρωτοκλασάτο επιθετικό
| 2018-06-29 19:43:00

Οριστικό: «Xoντρό παιχνίδι» με top όνομα του ΠΑΟΚ - Έτσι απαντάει ο Σαββίδης, φέρνει παικταρά

του Λάζαρου Γεωργίδη
Οριστικό: «Xoντρό παιχνίδι» με top όνομα του ΠΑΟΚ - Έτσι απαντάει ο Σαββίδης, φέρνει παικταρά

Έντονη... δράση στην Τούμπα, έτοιμοι να «χτυπήσουν»!

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ όσον αφορά στην αναζήτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ψάχνουν στην αγορά για έναν σέντερ φορ με πλούσιο βιογραφικό και, μάλιστα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, τη συγκεκριμένη μεταγραφή τη χειρίζεται αποκλειστικά ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος έχει αναλάβει μέχρι και τις προσωπικές επαφές για να εντοπίσει τον κατάλληλο στόχο.

Όλα αυτή η δραστηριοποίηση για έναν «killer» μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι,  φυσικά, ειδικά από τη στιγμή που θεωρείται ότι ο ΠΑΟΚ θα «κλείσει» το ρόστερ του με τη μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ, εάν αυτή στεφθεί από επιτυχία, και ενός ακόμα επιθετικού.

Η πιο λογική εξήγηση, λοιπόν, λέει ότι στην Τούμπα περιμένουν μεγάλη πρόταση για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και πως οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Σέρβος φορ μετά το Μουντιάλ είναι, πλέον, πιο πολλές από ποτέ.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, ο έμπειρος επιθετικός ίσως δώσει λύση στο ζήτημα που προκύπτει με το Financial Fair Play, προκειμένου να ισοσκελιστούν τα έσοδα με τα έξοδα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του και μαγειρεύουν πριν «πεινάσουν». Μόνο έτσι εξηγείται όλη αυτή η προεργασία που γίνεται τον τελευταίο καιρό για να βρεθεί σέντερ φορ που θα… σκίζει τα δίχτυα και προφανώς θα αφορά μια... λαμπερή περίπτωση παίκτη, η απόκτηση του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags