Facebook Pixel Sportdog.gr | Δοκιμές, γκολάρες και πρόβλημα στην άμυνα – Ισοπαλία για ΠΑΟΚ, μήνυμα από τον… φευγάτο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-29 21:02:00

Δοκιμές, γκολάρες και πρόβλημα στην άμυνα – Ισοπαλία για ΠΑΟΚ, μήνυμα από τον… φευγάτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δοκιμές, γκολάρες και πρόβλημα στην άμυνα – Ισοπαλία για ΠΑΟΚ, μήνυμα από τον… φευγάτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ 2-2 με την Άντερλεχτ στο δεύτερο φιλικό.

Ισόπαλο χωρίς νικητή και με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άντερλεχτ στην Ολλανδία, όπου ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει με 0-2, όμως το γύρισε με δύο υπέροχα γκολ του Ελ Καντουρί, για τον οποίο υπάρχει έντονη φημολογία πως ενδέχεται να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Ο Ραζβαν Λουτσέσκου στο δεύτερο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, μετά από μόλις μία εβδομάδα προετοιμασίας, έκανε και πάλι αρκετές δοκιμές κόντρα στην Άντερλεχτ, ενώ χρησιμοποίησε ξανά δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με τους Πασχαλάκη, Βαρέλα, Χατσερίδη, Κρέσπο, Μάτος, Χαρίση, Μαουρίσιο, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Πέλκα και Κουλούρη, ωστόσο δεν τα πήγε πολύ καλά, καθώς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στη δημιουργία, απείλησε ελάχιστα, ενώ βρέθηκε να χάνει 2-0, με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να μην… συνεννοείται.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μία καλή ευκαιρία του Μπίσεσβαρ, ωστόσο από εκεί και πέρα δεν δημιούργησε κάποια άλλη, σε αντίθεση με την Άντερλεχτ, η οποία απείλησε δύο φορές με τον Μουσόνα, ωστόσο και τις δύο ο άσος των Βέλγων βρήκε απέναντί του τον Πασχαλάκη. Ο Έλληνας γκολκίπερ όμως, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο 43’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπόρνοου με κεφαλιά προ του Βαρέλα έγραψε το 0-1, ενώ με κεφαλιά έκανε το 0-2 και ο Γκέρκενς δύο λεπτά αργότερα.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τους Ρέι, Κίτσιου, Μαλεζά, Βαρέλα, Μπαλογιάννη, Κάνιας, Σάχοφ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λάμπρου και Μυστακίδη και μπήκε… φουριόζος στο παιχνίδι. Με το... καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ελ Καντουρί πήρε την πάσα από τον Μυστακίδη, έκανε ωραία κίνηση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Το γκολ αυτό μάλιστα ήταν μόνο η αρχή για τον Μαροκινό, καθώς δύο λεπτά αργότερα σκόραρε και πάλι. Ο Λάμπρου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ελ Καντουρί πήρε την κεφαλιά με πλάτη και κρέμασε τον αντίπαλο πορτιέρε για το 2-2. Παρότι ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να σκοράρει δύο τέρματα νωρίς – νωρίς, το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το 90’.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς καλύτερος στο δεύτερο 45λεπτο, με τους Λάμπρου – Ελ Καντουρί και Ζαμπά να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να χάνουν μάλιστα και δύο – τρεις καλές ευκαιρίες για να δώσουν τη νίκη στους Θεσσαλονικείς.

Δείτε τα δύο γκολ της Άντερλεχτ σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε τα δύο γκολ του Ελ Καντουρί σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags