29/06/18 - 21:42

Νέα συνάντηση Βασιλειάδη - Σούπερ Λιγκ για... εξηγήσεις - «Καρφάρες» από τον Υφυπουργό!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Sportdog Team
Νέα συνάντηση Βασιλειάδη - Σούπερ Λιγκ για... εξηγήσεις - «Καρφάρες» από τον Υφυπουργό!
402views 0shares

Να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας την Δευτέρα (02-07) αποδέχθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ώστε να ενημερωθεί επισήμως για την απόρριψη των προτάσεών του.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού με σχετική επιστολή τους προσκαλεί στο γραφείο του τη Δευτέρα στις 16:00 επισημαίνοντας ωστόσο ότι μετά την αρνητική τους απάντηση «δεν βρίσκει τον λόγο» για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ κ. Διευθύνοντα,

Έλαβα γνώση του αιτήματος σας προς συνάντηση. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας αντιπαρέρχομαι τα όσα προσβλητικά έχουν διαρρεύσει από τη συνεδρίαση του οργάνου στα περί εκβιασμών κτλ.

Η πρόταση που σας μετέφερα την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και την οποία συζητήσαμε εκτενώς, ήταν σαφής και εντός συγκεκριμένου πλαισίου. Αντιλαμβάνονται ότι αυτή δεν έγινε αποδεκτή, γεγονός απολύτως σεβαστό στο πλαίσιο του αυτοδιοικήτου. Ελπίζω ότι αντίστοιχα σεβαστό γίνεται και το γεγονός ότι το πλαίσιο για οποιαδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο αρωγή εκ μέρους της Πολιτείας, γίνεται με τους όρους που η ίδια ορίζει.

Υπό αυτό το πρίσμα, μολονότι δεν μπορώ να βρω τον λόγο μιας νέας συνάντησης, αποδέχομαι το αίτημά σας και σας καλώ στα γραφεία της ΓΓΑ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 16:00 για να με ενημερώσετε και επίσημα για την απόρριψη της προτάσεώς μου».


Σε αυτή τη δήλωση, ο υφυπουργός ξεκαθαρίζει -επίσης- ότι από την στιγμή που δεν γίνεται αποδεκτή η πρόταση του τότε δεν ισχύει και τίποτα άλλο από την πρόταση που έχει καταθέσει.

inner


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ