Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τελειώνει μέχρι τη Δευτέρα η μεταγραφή του Κουντέ - Κίνδυνος να χαλάσει
| 2018-06-29 22:32:00

«Μπαμ» στο λιμάνι, έρχεται… μηχανάκι - Μια ανάσα από τον παικταρά - Κίνδυνος να χαλάσει

του Παναγιώτη Νικολάου
«Μπαμ» στο λιμάνι, έρχεται… μηχανάκι - Μια ανάσα από τον παικταρά - Κίνδυνος να χαλάσει

Από μέρα σε μέρα κάνει τη μεταγραφάρα που... κινδυνεύει

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει βρει τον εκλεκτό για τη μεσαία γραμμή στο πρόσωπο του Πιερ Κουντέ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο το θέμα έχει τραβήξει περισσότερο από όσο περιμέναμε, αφού μέχρι πριν μερικές μέρες θεωρούταν «σίγουρο» ότι θα έχει τελειώσει μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Καμερουνέζο άσο, η πρότασή τους για τον δανεισμό του παίκτη ικανοποιεί σε γενικές γραμμές και την Ατλέτικο, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια μικρά εμπόδια, που δεν έχουν επιτρέψει την ολοκλήρωση του deal.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, το εν λόγω... σίριαλ δεν πρόκειται να τραβήξει για πολύ ακόμα, αφού αναμένεται να τελειώσει -με θετική ή αρνητική κατάληξη- πριν την αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό των Πειραιωτών επικρατεί αισιοδοξία για την υπόθεση, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους και εκτιμούν πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν.

Εντούτοις, η αισιοδοξία δεν… φτάνει από μόνη και ο Ολυμπιακός δύσκολα θα κάνει υπομονή για πολύ καιρό ακόμα. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι προτίθενται να περιμένουν την απάντηση της Ατλέτικο το πολύ μέχρι τη Δευτέρα, ειδάλλως το πιθανότερο είναι να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Συνεπώς όλα δείχνουν πως η μεταγραφή του Κουντέ είτε θα έχει «κλείσει» μέσα στο Σαββατοκύριακο είτε δεν θα γίνει ποτέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags