Facebook Pixel Ψάχνονται όλοι με τη βόμβα Γιαννακόπουλου
| 2018-06-30 12:05:00

Ψάχνονται όλοι με τη «βόμβα» Γιαννακόπουλου - Ποιον «καρφώνει», τι αποκαλύπτει - Φοβερές εξελίξεις

του Νίκου Στεργίου
Ψάχνονται όλοι με τη «βόμβα» Γιαννακόπουλου - Ποιον «καρφώνει», τι αποκαλύπτει - Φοβερές εξελίξεις

Νέο «ντου» για ΠΑΕ, γήπεδο στο Βοτανικό και... εφημερίδα;

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πράσινης», το οποίο αναφέρεται σε κάποιο πρόσωπο, χωρίς να το κατονομάζει, που δρα παρασκηνιακά εντός της κυβέρνησης, με σκοπό να μπλοκάρει την επένδυση του «Athens Alive» και να τρέξει δικό του πρότζεκτ για την ΠΑΕ.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρόκειται για άτομο που έχει δική του τεχνική εταιρεία και σχεδιάζει ακόμα και την κατασκευή γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού.

Παράλληλα, η «Πράσινη» τονίζει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος προχωράει όλες τις εξελίξεις πίσω από τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, ενώ σκοπεύει να εκδώσει μέχρι και εφημερίδα που θα απευθύνεται αποκλειστικά στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Η εφημερίδα δεν κάνει παραπάνω στοιχεία γνωστά, ωστόσο το σημείωμα του «Πρασινοφρουρού», με τίτλο «Γιώργο, κοίτα τις δουλίτσες του...», είναι πιθανό να αναφέρεται στις παραπάνω εξελίξεις, που πραγματικά είναι απίστευτες και περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση για το μέλλον της ομάδας και την ασφαλή μετάβασή της σε μια νέα εποχή.

Η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας σίγουρα ανάβει φωτιές στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που δεν μπορεί να δει φως στο τούνελ, παρά μόνο έντονο παρασκήνιο και πολλά παιχνίδια τακτικής στις πλάτες της αγαπημένης του ομάδας. Μένει να δούμε, λοιπόν, ποια θα είναι η συνέχεια κι αν όντως μπορεί να προκύψει ένας ακόμα ενδιαφερόμενος για το Τριφύλλι που θα έρθει για να ταράξει τα νερά στον ιστορικό σύλλογο.

Γι' αυτό έμεινε ο Κουλιμπαλί

Όσον αφορά τα αμιγώς αγωνιστικά, η παραμονή του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό δεν πιστώνεται στον Νίκο Νταμπίζα, όπως διαβάζουμε, καθώς ο παίκτης μοιραία δε φεύγει από την ομάδα από τη στιγμή που έληξε η διορία που είχε από την ΠΑΕ να φέρει πρόταση και ελεύθερος συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Γάλλος μπακ δεν κατάφερε να βρει ενδιαφέρον εκτός συνόρων, ειδικά με τις υψηλές απαιτήσεις που είχε, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται κανονικά ενόψει της νέας σεζόν από τους Πράσινους. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα προσφυγής, είναι υποχρεωμένος να τηρήσει το συμβόλαιό του και ήδη έχει συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags