Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερά πράγματα - Έτσι τινάζουν στον αέρα τον «κλεισμένο» - Τι κάνει ο Τίγρης, «βράζει» ο Μαρίνος
| 2018-06-30 14:21:00

Τρομερά πράγματα - Έτσι τινάζουν στον αέρα τον «κλεισμένο» - Τι κάνει ο Τίγρης, «βράζει» ο Μαρίνος

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρομερά πράγματα - Έτσι τινάζουν στον αέρα τον «κλεισμένο» - Τι κάνει ο Τίγρης, «βράζει» ο Μαρίνος

Ποιοι βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό της ΑΕΚ;

Μπορεί η μεταγραφή του Εζεκιέλ Πόνσε να έμοιαζε «κλεισμένη» μέχρι πριν λίγο καιρό, ωστόσο τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μια είδους εμπλοκή και γι' αυτό ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το deal επίσημα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, το ζήτημα είναι οικονομικό και έχει προκύψει από τους μάνατζερ του παίκτη, οι οποίοι ξαφνικά άλλαξαν τις απαιτήσεις τους. Τόσο το γραφείο από την Αργεντινή που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, όσο και ο πατέρας του άσου της Ρόμα, ο οποίος λειτουργεί και ως μάνατζερ, αξιώνουν, πλέον, περισσότερα χρήματα.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές, καθώς άλλαξαν τα δεδομένα για την ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πρέπει τώρα να καλύψει περισσότερες ανάγκες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που άπαντες στην ομάδα είναι σε... αναμμένα κάρβουνα και ειδικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος, όπως σας γράφαμε και χθες, θέλει να άμεσα να έχει στην ομάδα του τον βασικό σέντερ φορ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags