Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-ΣΟΚ από Μανωλά: «Ποια ΑΕΚ; Μόνο γι' αυτή γυρίζω - Δίκαιο να έχει βοήθεια διαιτητή μια ομάδα»!
| 2018-07-02 13:00:00

Ατάκες-ΣΟΚ από Μανωλά: «Ποια ΑΕΚ; Μόνο γι' αυτή γυρίζω - Δίκαιο να έχει βοήθεια διαιτητή μια ομάδα»!

Sportdog Team
Ατάκες-ΣΟΚ από Μανωλά: «Ποια ΑΕΚ; Μόνο γι' αυτή γυρίζω - Δίκαιο να έχει βοήθεια διαιτητή μια ομάδα»!

Aπίστευτη συνέντευξη!

Μεγάλη συνέντευξη στο sport24.gr παραχώρησε ο Κώστας Μανωλάς και μίλησε για όλους και για όλα. Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Μαρινάκη και Σπανούλη!

Διαβάστε μερικά από τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης του αμυντικού της Ρόμα:

"Και δεν τα καταλαβαίνω αυτά που λέγονται. Και ειδικά για τους Μανωλάδες. Για τον γιο του Στέλιου Μανωλά, για τον ανιψιό του, για τον ίδιο τον Στέλιο. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την έχθρα που υπάρχει εναντίον των Μανωλάδων. Για ποιο λόγο; Είναι επιτυχημένοι σε όλα τα αθλήματα, στα πάντα. Ο πατέρας μου είναι προϊστάμενος εφορίας, οι θείοι μου τους βλέπετε έχουν φτιάξει εκπληκτικά ξενοδοχεία, ο παππούς μου δήμαρχος Νάξου 10 χρόνια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η κόντρα μεταξύ δημοσιογράφων και Μανωλάδων. Περιμένουν την κακή στιγμή μου για να γράψουν κάτι"

"Αν γυρίσω, θα γυρίσω μόνο στον Ολυμπιακό.  Δεν είμαι πια ΑΕΚτζης, τέλος. Γιατί δεν θέλω να πάω στην ΑΕΚ με όλα αυτά που έχουν γίνει. Ο θείος μου, ο Στέλιος κέρδισε το Κύπελλο και την άλλη μέρα τον διώξανε από την ΑΕΚ γιατί υπήρχαν συνομιλίες".

- Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μιλάς;

"Μιλάω, με παίρνει τηλέφωνο και τον παίρνω και 'γω. Τρέφει εκτίμηση για εμένα και 'γω για εκείνον. Και τον βοήθησα και με βοήθησε".

- Τι άνθρωπος είναι;

"Πολύ απλός, μιλάς άνετα μαζί του. Όπως μιλάω μαζί σας μιλάω και με τον πρόεδρο. Σε μένα έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι ένα παιδί που πήγε με μηδέν ευρώ και πωλήθηκε με 15 εκατομμύρια ευρώ. Γιατί πίστεψε εκείνος σε μένα. Πολλοί του έλεγαν να μην με πάρει".

- Ποιους εννοείς;

"Έτσι μου είχε πει. Δεν μου έχει πει ονόματα. Του λέγανε ότι είμαι το κωλόπαιδο. Είχε βγει ότι ήμουν το κωλόπαιδο. Κι όμως υπήρχαν πολλοί που είπαν καλά λόγια. Ο Τζιμπούρ, ο Μοντέστο και άλλοι πολλοί"

- Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια έλεγαν ότι είχε την εύνοια της διαιτησίας.

"Όλες οι μεγάλες ομάδες την έχουν. Κάθε μεγάλη ομάδα θα έχει το σεβασμό από τον διαιτητή. Και είναι λογικό για εμένα όταν ένας διαιτητής έρχεται μέσα στο Καραϊσκάκης να έχει και τον φόβο της ομάδας. Θες να μου πεις δηλαδή ότι την Ρεάλ ή τη Μπαρτσελόνα ή τη Γιουβέντους ή τη Ρόμα τους σφυρίζουν το ίδιο; Δεν νομίζω ότι μπορεί να σφυρίξει τη Γιουβέντους το ίδιο με κάποια ομάδα του υποβιβασμού. Λογικό είναι για εμένα να έχεις κάποια βοήθεια από τη διαιτησία. Μα είναι και καλύτερο. Να στο πω έτσι. Εγώ το θεωρώ δίκαιο. Κάτσε ο άλλος χαλάει τόσα εκατομμύρια. Η άλλη ομάδα χαλάει... Εντάξει εγώ το θεωρώ λογικό. Οι διαιτητές είχαν πιο πολύ σεβασμό. Αλήθεια ήταν. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου, να ξέρω κάτι μ' αυτά που είχαν βγει. Ποτέ στη ζωή μου. Σας μιλάω ειλικρινά. Και σε κοιτάζω στα μάτια".

"Ο Σπανούλης έχει αρχ....α. Όταν "καίει" η μπάλα την παίρνει αυτός. Δεν το έχω δει σε άλλον, ούτε σε Μέσι-Ρονάλντο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags