Facebook Pixel Sportdog.gr | Tο παλεύουν στον Παναθηναϊκό - Έφεση για τους...
| 2018-07-02 16:18:00

Tο παλεύουν στον Παναθηναϊκό - Έφεση για τους...

Sportdog Team
Tο παλεύουν στον Παναθηναϊκό - Έφεση για τους...

Τι συνέβη;

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά των πρωτόδικων αποφάσεων για τις προσφυγές που είχαν κάνει οι Γενς Βέμερ και Χρήστος Μπούρμπος. 

Aναλυτικά η ανακοίνωση: 

1. Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ.306/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ /ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή JENS ALEXANDER WEMMER

Εξ΄αναβολής

2. Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 316/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ.

Εξ΄αναβολής

3. Προσφυγή του σωματείου «ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Προσφυγή 1.του Γεωργίου Λαγούδη -επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στις εκλογές της 11/6/2018 της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 2.του σωματείου με την επωνυμία «ΑΦΣ ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» και 3. του σωματείου με την επωνυμία «ΑΠΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ» κατά 1.του δευτεροβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που εδρεύει στο Μεσολόγγι και 2. της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ της 11/06/2018 με την οποία εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής και τα λοιπά όργανα διοίκησης ( αναπληρωματικά μέλη, Εξελεγκτική Επιτροπή)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags