Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δίνει 1.5 εκατομμύρια για Γουίλιαν - Τι παίζει με Ποντένσε
| 2018-07-02 21:42:00

Tρελό κόλπο ο Ολυμπιακός, τα παίζει όλα για όλα για τα δύο αστέρια - Σκάει 1,5 εκατ. ευρώ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Tρελό κόλπο ο Ολυμπιακός, τα παίζει όλα για όλα για τα δύο αστέρια - Σκάει 1,5 εκατ. ευρώ!

Πανάκριβες αλλά δύσκολες περιπτώσεις. Φουλ για το ντου.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος είναι ένας από τους παίκτες που εμπλέκονται στη διαβόητη υπόθεση των ποδοσφαιριστών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που «έσπασαν» τα συμβόλαιά τους μετά την επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς της ομάδας και την κάκιστη συμπεριφορά του προέδρου της.

Παρ’ όλα αυτά, η Σπόρτινγκ υποστηρίζει ότι ο Ποντένσε και οι υπόλοιποι παίκτες της έχουν συμβόλαια και δεν δικαιούνται να φύγουν, με το θέμα να παίρνει πλέον τη δικαστική οδό.

Πάντως, όσο κι αν η συγκεκριμένη εξέλιξη σαφώς και δεν βοηθά στην άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής, εντούτοις ο Ποντένσε είναι μάλλον ο τελευταίος που η Σπόρτινγκ θα προσπαθήσει να εμποδίσει, σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Όχι γιατί ο Πορτογάλος είναι κακός παίκτης, απλώς είναι πολύ φθηνότερος σε σχέση με τους υπόλοιπους. Σκεφτείτε ότι οι υπόλοιποι που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι σπουδαία «μουντιαλικά» ονόματα, όπως ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο Μπρούνο Φερνάντες  και ο Γουίλιαμ Καρβάλιο. Παίκτες που αν πωλούνταν θα μπορούσαν να αποφέρουν στη Σπόρτινγκ ένα αστρονομικό ποσό, συνεπώς ο σύλλογος θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι του ώστε να μη φύγουν ως ελεύθεροι.

Ο Ποντένσε δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, απλώς εάν δεν ξεκαθαρίσει αυτή η ιστορία, οι Πειραιώτες δεν μπορούν να είναι σίγουροι για την κατάληξη της υπόθεσης. Διότι μπορεί ο στόχος των Ερυθρολεύκων να μην έχει την ίδια αξία με τα προαναφερθέντα ονόματα, αλλά μπορεί να τον… πάρει η μπάλα μιας κοινής δικαστικής απόφασης, εάν αυτός και οι συμπαίκτες του δεν δικαιωθούν.

Ζόρικη η περίπτωση του Γουίλιαν

Κατά τα άλλα, στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού «έσκασε» το όνομα του Βραζιλιάνου χαφ, Γουίλιαν Αράο, οι συμπατριώτες του οποίου υποστηρίζουν πως οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν πρόταση για την απόκτήσή του την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, o Βραζιλιάνος άσος εξετάζεται, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα οριστικά το αν θα γίνει πρόταση για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρουν συγκεκριμένες πηγές, εάν οι Πειραιώτες κάνουν τελικά κρούση για τον Γουίλιαν Αράο, αυτή θα κυμαίνεται περίπου στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Χρήματα πολύ καλά για τα δεδομένα της Ελλάδας, που όμως είναι αμφίβολο το αν θα συγκινήσουν τη Φλαμένγκο, καθώς βάσει των όσων κυκλοφορούν, η βραζιλιάνικη ομάδα κοστολογεί τον 26χρονο άσο περίπου στα 3 εκατομμύρια.

Συνεπώς, εάν δεν υπάρξει σημαντική υπέρβαση από την πλευρά του Ολυμπιακού, φαντάζει δύσκολο να προχωρήσει η υπόθεση του Γουίλιαν, ο οποίος αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για οποιαδήποτε ομάδα της χώρας μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags