Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντίο στην Ολλανδία με ήττα για ΠΑΟΚ – Πρόβλημα στην άμυνα, ψάχνει φορ – Ξεχώρισε ο Λάμπρου (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-07-02 20:02:00

Αντίο στην Ολλανδία με ήττα για ΠΑΟΚ – Πρόβλημα στην άμυνα, ψάχνει φορ – Ξεχώρισε ο Λάμπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αντίο στην Ολλανδία με ήττα για ΠΑΟΚ – Πρόβλημα στην άμυνα, ψάχνει φορ – Ξεχώρισε ο Λάμπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέτριος ο ΠΑΟΚ, έχασε 2-1 στο φιλικό από την Νόρντζελαντ.

Με ήττα από την Νόρντζελαντ με σκορ 2-1 ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για ακόμα ένα φιλικό δοκίμασε πολλούς παίκτες και συστήματα, ενώ σε κάθε ημίχρονο χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα.

Για τον Δικέφαλο, που παρουσίασε και σε αυτό το φιλικό προβλήματα στην άμυνα, ξεχώρισαν οι Λάμπρου και Ενρίκε, απογοητευτικός ήταν ο Μιχόγεβιτς, ενώ αξίζει να σταθούμε και στην επιστροφή του Γλύκου. Πάντως, λόγω και της απουσίας του Πρίγιοβιτς, ήταν φανερή η απουσία ενός καλού επιθετικού!

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο του επίσημο ματς, κόντρα στη Βασιλεία για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Αμυντικά προβλήματα και… Λάμπρου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε στο παιχνίδι με αρκετές αλλαγές και εκπλήξεις στη σύνθεση του ΠΑΟΚ, η οποία αποτελούταν από τους Ρέι, Κίτσιου, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Πέλκα, Λημνιό, Λάμπρου και Μυστακίδη, σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Δικέφαλος είχε σε ρόλο οργανωτή τον Πέλκα, στα άκρα τους Λημνιό – Λάμπρου και τον Μυστακίδη κορυφή.

Ωστόσο, για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε αμυντικά προβλήματα και βρέθηκε νωρίς – νωρίς να κυνηγάει το σκορ. Μόλις στο 6ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Πέντερσνε, ο Βιεϊρίνα δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ουσιαστικά έστρωσε για τον Όλσεν που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Δικέφαλος προσπάθησε στα επόμενα λεπτά να αντιδράσει, βγήκε μπροστά με ενέργειες κυρίως των Λάμπρου και Λημνιού, όμως από νέο λάθος της άμυνας δέχθηκε και δεύτερο γκολ.

Στο 27’ ο Μιχόγεβιτς έκανε δώρο την μπάλα, προσπαθώντας να κάνει γύρισμα προς τα πίσω και ο Γκόντσγουεϊ έγινε κάτοχός της, βγήκε φάτσα από τον Ρέι και διπλασίασε τα τέρματα της Νόρντζελαντ. Το 0-2 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, καθώς ο Μυστακίδης σε δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, δεν εκτέλεσε σωστά.

Βελτιώθηκε ο ΠΑΟΚ, ξεχώρισε ο Ενρίκε

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρουσίασε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ, καθώς ξεκίνησε με τους Γλύκο, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζά, Μπαλογιάννη, Χαρίση, Κάνιας, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε και Κουλούρη. Οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο δραστήριοι, πίεσαν τους Δανούς και δημιούργησαν φάσεις, με τους Πέλκα και Ενρίκε να ξεχωρίζουν.

Στο 61’ μάλιστα ο Κουλούρης προειδοποίησε, αλλά δεν τελείωσε καλά την φάση και μπλόκαρε ο Λάρσεν, όμως στο 76’ ήταν πιο αποτελεσματικός. Μετά από σέντρα του Λημνιού και κεφαλιά πάσα του Ενρίκε, ο Έλληνας στράικερ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 1-2. Αυτό ήταν και τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης, καθώς στο τελευταίο τέταρτο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φτιάξει κάποια άλλη καλή φάση.
 

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κίτσιος, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σαχόβ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Μυστακίδης.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Γλύκος, Μάτος, Μπαλόγιανης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Πέλκας (63' Λημνιός), Κουλούρης. 

Νόρτζελαντ: Λάρσεν, Τίντελμαν (53' Άντερσεν), Νέλσον, Σκόβγκαρντ, Μπάρτολετς, Γένσεν, Ρίγκαρντ, Μίνι, Όλσεν(57' Ράσμουσεν), Ντάμσγκαρντ, Γκόντσγουεϊ.

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ το 0-1 ΕΔΩ

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ το 0-2 ΕΔΩ

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ το 1-2 ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags