Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη του Λουτσέσκου για τις μεταγραφές - Τι είπε για Ουάρντα και... Βασιλεία
| 2018-07-02 20:58:00

Αποκάλυψη του Λουτσέσκου για τις μεταγραφές - Τι είπε για Ουάρντα και... Βασιλεία

Sportdog Team
Αποκάλυψη του Λουτσέσκου για τις μεταγραφές - Τι είπε για Ουάρντα και... Βασιλεία

Ατάκες με νοήμα από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για μεταγραφές επιθετικού και αριστερού μπακ, τόνισε όμως ότι ακόμα κι αν έρθουν τώρα δύο παίκτες, δεν θα είναι έτοιμοι ενόψει των προκριματικών του Champions League με τη Βασιλεία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova μετά το φιλικό με τη Νόρτζελαντ:

"Εναλλάσσοντας τις  καταστάσεις, είδαμε η ομάδα να έχει ποτέ καλά και πότε κακά πρόσωπα, κάτι που έχει εξήγηση λόγω και της κούρασης από τις επίπονες προπονήσεις. Το σημαντικότερο είναι πως είχαμε 11 μέρες καλής προετοιμασίας με καλές προπονήσεις χωρίς τραυματισμούς εκτός από κάτι μικροπροβλήματα με Χατσερίντι και Ελ Καντουρί. Μακάρι έτσι να ολοκληρώσουμε και το δεύτερο στάδιο τη προετοιμασίας μας".

Για το τι θα αλλάξει στο δεύτερο μέρος της προετοιμασίας: "Η προτεραιότητα είναι να φρεσκάρουμε το μυαλό μας να ηρεμήσουμε και να έρθουμε να συνεχίσουμε την δουλειά. Θα εστιάσουμε στο να ανεβάσουμε αγωνιστικά λεπτά των παικτών ανά παιχνίδι, αλλά ο στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια με τη Βασιλεία. Τα φιλικά δεν μας ενδιαφέρουν τόσο πολύ, είναι κυρίως δυνατές προπονήσεις για να δούμε πως αντιδρά η ομάδα".

Για τον Ουάρντα και το πότε θα επιστρέψει είπε: "Η επιστροφή του Ουάρντα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή όπως και του Πρίγιοβιτς".

Για το αν γίνουν μεταγραφές και αν θα είναι έτοιμοι ενόψει Βασιλείας: "Δεν μπορώ να πω θα είναι έτοιμες μέσα σε δύο εβδομάδες. Κοιτάμε δύο θέσεις αλλά δεν θα είναι έτοιμοι είναι σίγουρο".

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ κινείται για αριστερό μπακ και επιθετικό, είπε: "Ναι (με νεύμα του κεφαλιού του)".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags