Facebook Pixel «Πανικός» στην ΑΕΚ - Η... χυλόπιτα από Πόνσε και τι ισχύει για Καρέλη
| 2018-07-03 12:45:00

«Πανικός» στην ΑΕΚ - Έρχεται η... χυλόπιτα - Άκυρο το «μπαμ» - «Απαντάει» με στόχο του Ολυμπιακού;

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Πανικός» στην ΑΕΚ - Έρχεται η... χυλόπιτα - Άκυρο το «μπαμ» - «Απαντάει» με στόχο του Ολυμπιακού;

Δε γλιτώνει το κάζο ο Τίγρης, ρεφάρει με φορ 4 εκατ. ευρώ;

Μπορεί να υπάρχει έκδηλη αισιοδοξία στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ (χαρακτηριστικό το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας») ότι είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Εζεκιέλ Πόνσε, ωστόσο στην πραγματικότητα ακόμα δεν υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις για τον άσο της Ρόμα και, με τα υπάρχοντα δεδομένα, μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ το οριστικό «ναυάγιο». Εκτός αν σημειωθεί τις επόμενες ώρες, ή μέρες, μία θεαματική εξέλιξη, αν και κάτι τέτοιο τη συγκεκριμένη στιγμή δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η αλήθεια για Καρέλη

Όσον αφορά το όνομα του Νίκου Καρέλη, που ήρθε δυναμικά σήμερα στο προσκήνιο για την Ένωση, είναι μία περίπτωση που μπορεί να γίνει εύκολα προσέγγιση προς την πλευρά του παίκτη, μιας και ο μάνατζέρ του, Χρήστος Γάτσης, διατηρεί εξαιρετική σχέση με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Από την άλλη, πάντως, είναι πολύ δύσκολο, αυτή την περίοδο, να πέσουν οι απαιτήσεις της Γκενκ. Οι Βέλγοι ζητούν τώρα ακατέβατα 4 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα επιθετικό και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν παζάρια.

Ωστόσο, επειδή δεδομένα δεν υπάρχει άλλο σοβαρό ενδιαφέρον για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, δεν αποκλείεται αργότερα η Γκενκ να γίνει πιο διαλλακτική και να ρίξει τις απαιτήσεις της, αν και πάλι θεωρείται απίθανο για την ΑΕΚ να δώσει τόσα χρήματα για κανονική μεταγραφή, ενώ μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει τον Έλληνα επιθετικό στην ομάδα του.

Αξίζει, βέβαια, να σημειώσουμε ότι το όνομα του Νίκου Καρέλη έχει ακουστεί έντονα στο πρόσφατο παρελθόν και για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο παίκτης φέρεται να αποτελεί «καψούρα» του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει μία νέα μεταγραφική κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το «μπαμ» και ο... πανικός

Την ίδια στιγμή, πάντως, δε φαίνεται να υπάρχει κάτι προχωρημένο ούτε για τη θέση του εξτρέμ. Κόντρα στις πληροφορίες που αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει εντοπίσει έναν σούπερ παίκτη και παλεύει για το μεγάλο «μπαμ», εμείς κρατάμε μικρό καλάθι, ειδικά μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε.

Εξάλλου, στην Ένωση το τελευταίο διάστημα επικρατεί μια τεράστια πίεση, από τη διοίκηση μέχρι το προπονητικό τιμ, για την ολοκλήρωση μεταγραφών κι αυτό φαίνεται πως είναι κάτι που έχει επηρεάσει με αρνητικό τρόπο τόσο τον προγραμματισμό, όσο και τις επαφές που γίνονται με τους υποψήφιους στόχους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags