Facebook Pixel Sportdog.gr | Ήρθε και τα σπάει ο Ταϊλανδός - Φέρνει ονοματάρες στον Παναθηναϊκό - Ποιους… κλείνει
| 2018-07-04 00:08:00

Ήρθε και τα σπάει ο Ταϊλανδός - Φέρνει ονοματάρες στον Παναθηναϊκό - Ποιους… κλείνει

Sportdog Team
Ήρθε και τα σπάει ο Ταϊλανδός - Φέρνει ονοματάρες στον Παναθηναϊκό - Ποιους… κλείνει

Γεμάτη η ατζέντα του Παϊρόζ, τρέχουν οι εξελίξεις.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τρίτη (3/7) ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για να βάλει στην τελική ευθεία την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παίρνοντας τα ηνία από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα συναντηθεί με τον Αλαφούζο πιθανότατα την Τετάρτη (4/7) για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις για την αλλαγή χεριών στην πράσινη ΠΑΕ, ενώ θα έχει και ραντεβού με επίδοξα στελέχη για να ενισχύσουν σε διάφορα πόστα το Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, ο Παϊρόζ αναμένεται να ανοίξει νέο γύρο επαφών με τους Γιώργο Καραγκούνη, Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά και δημοσιογράφους για την ανάληψη της θέσης του γραφείου Τύπου της ομάδας, πράγματα που δείχνουν πως το πράγμα με τον Ταϊλανδό δεν "κολλάει" κάπου μέχρι στιγμής.

Παρόλα αυτά, σε δύο ημέρες υπάρχει η Γενική Συνέλευση για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ και από τους Πράσινους διαρρέεται χαρακτηριστικά πως: «Πρέπει να διευκρινιστεί ότι, οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ολοκληρώνονται σε διάστημα 4-5 μηνών με βάση τον νόμο και όχι μέσα σε λίγες μέρες».

Μια εξέλιξη που μόνο καλά δεν θα ηχήσει στα αυτιά των οπαδών της ομάδας, καθώς με το deal να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα οριστικά, πάντα θα υπάρχει κάτι που θα ανησυχεί τον κόσμο, τόσο για τα λεφτά που έχουν ειπωθεί ότι θα μπουν στα ταμεία, όσο και για το κλείσιμο της όλης υπόθεσης ανάμεσα στον Παϊρόζ και τον Αλαφούζο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags