Facebook Pixel Αδιανόητο μπάχαλο με Xριστοδουλόπουλο - «Περίεργα» πράγματα με ΑΕΚ-Βερόνα
| 2018-07-04 11:00:00

Αδιανόητο μπάχαλο με Λάζαρο - Νέα στοιχεία-φωτιά, ποιον «καίνε» - «Περίεργα» πράγματα με ΑΕΚ-Βερόνα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητο μπάχαλο με Λάζαρο - Νέα στοιχεία-φωτιά, ποιον «καίνε» - «Περίεργα» πράγματα με ΑΕΚ-Βερόνα

Χαμός για τον Έλληνα άσο. Ποιος έχει αρχίσει να… πανηγυρίζει;

Μπορεί στον Ολυμπιακό να δηλώνουν «ήσυχοι» όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ωστόσο δεν παύει οι Πειραιώτες να έχουν έρθει σε θέση που -σίγουρα- δεν περίμεναν.
 
Όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, θεωρείται σημαντικό το γεγονός ότι στο λιμάνι δε γνώριζαν απ' ότι φαίνεται πως υπάρχει τριμερές συμφωνητικό ανάμεσα στην ΑΕΚ, τον παίκτη και τη Βερόνα, το οποίο αναφέρει ότι ο Έλληνας άσος αποκτήθηκε μέσω διαδικασίας δανεισμού για τα δύο πρώτα χρόνια, με οψιόν για την αγορά του και την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο (τον τρίτο). Εκτός κι αν το γνώριζαν. Mην ξεχνάμε ότι οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν ένα από τα κορυφαία νομικά τμήματα και δεν συνηθίζουν να χάνουν μάχες.
 
Αυτό από την άλλη πλευρά, θεωρείται ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί από την Ένωση, την ίδια στιγμή, μάλιστα, που στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ισχυρίζονται πως υπάρχουν κι άλλα αποδεικτικά στοιχεία που τους δικαιώνουν στη συγκεκριμένη υπόθεση και σύντομα θα τα εμφανίσουν.
 
Στον Ολυμπιακό ωστόσο, ποντάρουν στο γεγονός ότι «η ΑΕΚ δεν κατέθεσε νέο συμβόλαιο» και σε αυτό αναμένεται να πατήσουν για να δικαιωθούν. Πάντως, το συμφωνητικό που κατέθεσε η Ένωση και αφορά τις τρεις μεριές (ΑΕΚ-Λάζαρος-Βερόνα) έχει ισχύ και δίνει το «πλεονέκτημα» στους «κιτρινόμαυρους», σύμφωνα με όσα λένε στον Δικέφαλο. 
 
Στο μεταξύ, μια εύλογη απορία που προκύπτει και μπορεί να παίξει το ρόλο της αφορά τον δανεισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ και μάλιστα για δύο χρόνια, κάτι που δε γνώριζε κανείς μέχρι τώρα. Όταν ο διεθνής εξτρέμ είχε υπογράψει στη Βερόνα, δεν είχε ανακοινωθεί χρονική διάρκεια συμβολαίου. Υπέγραψε το 2014 και το 2016, όταν έφυγε για την ΑΕΚ, λεγόταν πως είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Ιταλούς.

Αν ισχύει, λοιπόν, αυτό, τότε πώς η Ένωση τον δανείστηκε για δύο χρόνια, όπως ισχυρίζεται τώρα και όπως αναφέρει (δεν το αμφισβητούμε) το τριμερές συμφωνητικό; Ένα λογικό ερώτημα που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και αναμένεται να απαντηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags