Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελές ατάκες on air για Λάζαρο - Τι είπαν Νικολακόπουλος-Κετσετζόγλου στο SportFM!
| 2018-07-04 12:46:00

Τρελές ατάκες on air για Λάζαρο - Τι είπαν Νικολακόπουλος-Κετσετζόγλου στο SportFM!

Sportdog Team
Τρελές ατάκες on air για Λάζαρο - Τι είπαν Νικολακόπουλος-Κετσετζόγλου στο SportFM!

Πού βρίσκεται η αλήθεια;

Στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Εκείνο που τόνισε ο ρεπόρτερ της ομάδας είναι πως στην πειραϊκή ΠΑΕ θεωρούν ότι αν όντως υπέγραψε ο διεθνής μεσοεπιθετικός με την «Ένωση» το 2016 (για την παραμονή του στην ΑΕΚ μετά το 2018), σε αυτή την περίπτωση δεν έχει νομική ισχύ το συμβόλαιό του το 2018.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «για να κρατήσεις τον παίκτη, χρειάζεται και η συναίνεση του παίκτη» και υπενθύμισε τις τις συναντήσεις που είχε ο Έλληνας άσος με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Τι υποστηρίζει η ΑΕΚ

Από την άλλη πλευρά, τις λεπτομέρειες για την υπόθεση της προσφυγής της ΑΕΚ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ανέλυσε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ανάμεσα σε αυτά που ανέφερε ο ρεπόρτερ της Ένωσης είναι ότι το συμφωνητικό της ΑΕΚ με τη Βερόνα και τον παίκτη έχει κατατεθεί στη FIFA τον Αύγουστο του 2016 κάτι που το καθιστά επίσημο.

«Ο Λάζαρος έχει υπογράψει τόσα χαρτιά που προφανώς δεν θυμάται τι έχει υπογράψει», ανέφερε . Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ουσιαστικά η ΑΕΚ είχε αποκτήσει ως ελεύθερο τον παίκτη απλώς ακολουθήθηκε η συγκεκριμένη διαδικασία για συγκεκριμένους λόγους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags