Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα πρόκληση από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Έξαλλοι στην ΑΕΚ, «ντου» με Αστυνομία
| 2018-07-04 19:34:00

Νέα πρόκληση από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Έξαλλοι στην ΑΕΚ, «ντου» με Αστυνομία

Sportdog Team
Νέα πρόκληση από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Έξαλλοι στην ΑΕΚ, «ντου» με Αστυνομία

Τι λένε στην Ένωση για την κατεδάφιση που πρέπει να γίνει.

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη της ΑΕΚ με τον Δήμο Φιλαδέλφειας με αφορμή το θέμα το παράνομου σταθμού μεταφόρτωσης απορριματοφόρων που γειτνιάζει με το εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς. Πριν μερικές ημέρες η Αποκεντρωμένη Διοίκηση εφαρμόζοντας την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ διέταξε την κατεδάφιση όλων των αυθαίρετων εγκαταστάσεων που βρίσκονται μέσα στο Αλσος, βάσει της αυτοψίας που είχε γίνει από το 1995. Μάλιστα γκρεμίστηκε το μισό αυθαίρετο κτίσμα και δόθηκε διορία μέχρι τις 5 Ιουλίου προκειμένου να γίνει η απομάκρυνση όλων των παράνομων εγκαταστάσεων που πλήττουν περιβαντολογικά το Αλσος και τη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας προχώρησε σε μία ακόμα προκλητική κίνηση. Ο Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, έδωσε εντολή για να παρκάρουν μέσα στην παράνομη εγκατάσταση όλα τα απορριματοφόρα του Δήμου. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι αυτό έγινε για να μπλοκάρει το γκρέμισμα που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη.

Στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τη νέα ενέργεια του δημαρχου και θεωρούν ότι «αποτελεί πρόκληση αλλά και ασέβεια στο Σύνταγμα, στους νόμους του Κράτους, στις αποφάσεις του ΣτΕ, στις αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και στους θεσμούς».

Στην Ένωση θεωρούν δεδομένη η κατεδάφιση του κτίσματος όπως έχει διατάξει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Το γκρέμισμα θα γίνει την Τετάρτη παρουσία Εισαγγελέα που θα εποπτεύσει τη διαδικασία αλλά και της Αστυνομίας

«Ηρθε η ώρα να εφαρμοστούν οι νόμοι και οι αποφάσεις του ΣτΕ. Με τη νομιμότητα δεν μπορεί να παίζει κανείς», αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίοι τονίζουν, ότι δεν υπάρχει περίπτση να μην εφαρμοστεί η αποφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags