Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάει «μπαμ» με πανάκριβο άσο του Ολυμπιακού - Κάνει παιχνίδι - Τούρκοι στο «κόλπο» και Λάζαρος!
| 2018-07-04 23:30:00

Σκάει «μπαμ» με πανάκριβο άσο του Ολυμπιακού - Κάνει παιχνίδι - Τούρκοι στο «κόλπο» και Λάζαρος!

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάει «μπαμ» με πανάκριβο άσο του Ολυμπιακού - Κάνει παιχνίδι - Τούρκοι στο «κόλπο» και Λάζαρος!

 Φοβερά πράγματα γράφονται. Ολη η αλήθεια εδώ στο Sportdog.

Μπορεί να γράφτηκε ότι ο Εμάνουελ Εμενίκε έκλεισε στην τουρκική Γκεζτέπσπορ, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Νιγηριανός επιθετικός που έχει να παίξει μπάλα κάτι... μήνες, δεν φαίνεται να "καίγεται" να βρει ομάδα και γιατί να κάνει κάτι τέτοιο όταν έχει τα χρήματα του... εξασφαλισμένα;

Η συμφωνία που είχε συνάψει ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε για τον Εμενίκε, προβλέπει ρήτρες για τον παίκτη, ο οποίος βάσει συμβολαίου με τη Φενέρ, δεν θα χάσει τα λεφτά που δικαιούται.

Έτσι, το να γράφεται δεξιά κι αριστερά ότι ψάχνεται για τον νέο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα στην Τουρκία δεν έχει κάποια βάση, καθώς ο 31χρονος δεν μοιάζει και πολύ... ζεστός στο ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο, την ώρα που ο Ολυμπιακός ψάχνει εναγωνίως να τον παραχωρήσει σε κάποιο σύλλογο του εξωτερικού.

Από την άλλη, οι Ερυθρόλευκοι είναι επιφορτισμένοι και με την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ύστερα από την καταγγελία που κατέθεσε η ΑΕΚ για το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο παίκτης με την Ένωση.

Δεδομένα στον Ολυμπιακό ξαφνιάστηκαν με το πρόβλημα που "έσκασε" με τον Λάζαρο, ωστόσο απ' ότι λέγεται, δεν ανησυχούν στο Λιμάνι, κάτι που ξεκαθάρισε και με ανάρτησή του στα social media ο διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags