Facebook Pixel Βόμβα από Πιενγκμποσάντ, γι’ αυτό δεν μπαίνει στον Παναθηναϊκό
| 2018-07-05 11:38:00

Βόμβα Πιτ, γι’ αυτό δεν μπαίνουν στον ΠΑΟ - «Τρέλα» Δημήτρη, σκάει 20 εκατ. και γίνεται αφεντικό;

του Νίκου Στεργίου
Βόμβα Πιτ, γι’ αυτό δεν μπαίνουν στον ΠΑΟ - «Τρέλα» Δημήτρη, σκάει 20 εκατ. και γίνεται αφεντικό;

Απίστευτο παιχνίδι με τους Ταϊλανδούς, ποιον «σπρώχνει» ο Τσίπρας.

Παράταση παίρνουν στον Παναθηναϊκό οι εξελίξεις για το deal με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, καθώς όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάζεται ακόμα χρόνος για να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών στον Ταϊλανδό επενδυτή.
 
Αυτό έλεγε και σε ανθρώπους στην Ελλάδα ο γιος του υποψήφιου σωτήρα του Παναθηναϊκού, Πιτ Πιενγκομοσάντ, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr. Ότι, δηλαδή, δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία και πως απαιτείται αρκετό διάστημα ακόμα για να πέσουν οι υπογραφές.
 
Όπως φαίνεται, άλλωστε, η συγκεκριμένη καθυστέρηση δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό και τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά αντίθετα με άλλες επενδύσεις που θέλει να κάνει ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στην Ελλάδα.
 
Προφανώς ο Ταϊλανδός αναμένει να πάρει την έγκριση από την κυβέρνηση για να προχωρήσει άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη χώρα μας, που ενδεχομένως να σχετίζονται και με τις κινήσεις που κάνει στη Μεσσηνία, όπου λέγεται ότι ήδη αγόρασε στρέμματα για μία μεγάλη τουριστική επένδυση. Αν και προφανώς, δεν είναι μόνο αυτό που περιμένει ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ από την κυβέρνηση για να μπει στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν αποκλείεται οι επιχειρηματικές βλέψεις του Ταϊλανδού να είναι ακόμα μεγαλύτερες και να αφορούν άλλα συμφέροντα. 
 
Πάντως, πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η χειρονομία του Αλέξη Τσίπρα μόλις άκουσε το όνομα του υποψήφιου επενδυτή του Παναθηναϊκού από τους δημοσιογράφους, κάτι που μεταφράστηκε από πολλούς ως όχι ο καλύτερος οιωνός για τις συζητήσεις που έχουν οι δύο πλευρές. Αν αυτό ισχύει και επηρεάσει τις εξελίξεις στο Τριφύλλι, θα δείξει...


 
«Ντου» Γιαννακόπουλου
 
Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολουθεί τις εξελίξεις και ετοιμάζεται να «χτυπήσει» την κατάλληλη στιγμή. Αν, μάλιστα, πάρει την έγκριση για το Athens Alive στην αυριανή συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν αποκλείεται να κάνει νέο «ντου» για την «πράσινη» ΠΑΕ, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι σε αυτή τη φάση οι κινήσεις του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ έχουν «παγώσει».
 
Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ θα μπορούσε ακόμα να λάβει μέρος ακόμα και στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει προκηρυχθεί στην ΠΑΕ, ύψους 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αναλάβει με αυτόν τον τρόπο τα ηνία της ομάδας.

Σε αυτή τη φάση ακούγεται κάπως ακραίο το συγκεκριμένο σενάριο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είναι πάντα απρόβλεπτος και έχει αποδείξει ότι είναι «τρελός» με τον Παναθηναϊκό.
 
Εξάλλου, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι τα κυβερνητικά στελέχη προτιμούν τη συγκεκριμένη εξέλιξη για το μέλλον του Τριφυλλιού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags