05/07/18 - 22:03

Ρουκέτα Αλαφούζου: «Δεν επενδύει ο Παϊρόζ μέχρι... - Θα καλύψω εγώ την ΑΜΚ, τόσα θα βάλω»

Παίρνει φωτιά ο ΠΑΟ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Όλο το ρεπορτάζ.

Sportdog Team
Ρουκέτα Αλαφούζου: «Δεν επενδύει ο Παϊρόζ μέχρι... - Θα καλύψω εγώ την ΑΜΚ, τόσα θα βάλω»
1.355views 0shares

Με γραπτή του δήλωση ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε πως θα καλύψει αυτός την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, η οποία τελικά δεν θα αναβληθεί.

Όπως τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν προτίθεται να επενδύσει μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, κάτι που σημαίνει ότι θα αναλάβει ο ίδιος την ΑΜΚ ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, ο Αλαφούζος διευκρινίζει ότι έχει επενδύσει πάνω από 50 εκατ. στον Παναθηναϊκό και τονίζει στους επικριτές του πως η αλήθεια θα απαντά πάντα σε όσους ασκούν κριτική χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου αναφέρει τα εξής:

Από το γραφείο του κ. Ιωάννη Αλαφούζου ανακοινώνονται τα εξής:

Α. Στο διατρέξαν διάστημα των τελευταίων τριών μηνών έγιναν αλλεπάλληλες και αναλυτικές συζητήσεις των συνεργατών του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του Ταϊλανδού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Τόσο σε αυτές όσο και στις διμερείς συναντήσεις των κκ. Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκαν οι πρωταρχικές ενέργειες ελέγχου και κινήσεων μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Β. Αύριο στην Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ο κ. Αλαφούζος θα ανακοινώσει τη δέσμευσή του να καλύψει και την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσόν των €20εκ, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Γ. Στα επόμενα βήματα περιλαμβάνονται οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην μεταβίβαση, ώστε όλα να γίνουν εντός του χρονικού πλαισίου πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δ. Όλα αυτά, διαυγή και συγκεκριμένα, δηλώνουν περίτρανα την απόλυτη πρόθεση του κ. Αλαφούζου να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την μετάβαση στη νέα εποχή. Τα πλέον των €50εκ, από την προσωπική του περιουσία, που από το 2012 έως σήμερα έχει διαθέσει στον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε λογής κακεντρεχείς οι οποίοι μονίμως κινδυνολογούν.

Η αλήθεια θα απαντά πάντα σε αυτούς που μοναδική τους προσφορά είναι ο αρνητισμός και τα μεγάλα λόγια χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ