Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επιμένει για Μάρκοβιτς - Μπάχαλο με Ποντένσε
| 2018-07-05 23:39:00

«Κλέβει» εξτρέμαρο από την Άντερλεχτ - Θα κάνει πλάκα με τον παικταρά «απέναντι» από τον Λάζαρο!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κλέβει» εξτρέμαρο από την Άντερλεχτ - Θα κάνει πλάκα με τον παικταρά «απέναντι» από τον Λάζαρο!

Απίθανα σενάρια και για Ποντένσε στον Ολυμπιακό, στο Sportdog η αλήθεια.

Ο Ολυμπιακός «φουλάρει» για την ενίσχυσή του και η προσθήκη ενός εξτρέμ αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους ανθρώπους που τρέχουν το μεταγραφικό πλάνο του συλλόγου.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος αποτελεί παίκτη από το «πάνω ράφι» και ενδεχόμενη απόκτησή του θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο Ολυμπιακός είχε ανταγωνισμό στην περίπτωση του Σέρβου εξτρέμ, ο οποίος φερόταν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Άντερλεχτ. Η βελγική ομάδα είχε πέρυσι στις τάξεις τον Μάρκοβιτς ως δανεικό από τη Λίβερπουλ, όμως δεν θα τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή αφού κάλυψε τις θέσεις των εξτρέμ με την απόκτηση του Ζακαρία Μπακάλι.

Οι Πειραιώτες θέλουν τον Μάρκοβιτς, ο Σέρβος δεν υπολογίζεται από τη Λίβερπουλ και ψάχνει ομάδα, συνεπώς όλα είναι ανοικτά. Σε κάθε περίπτωση, ενδεχόμενο μεταγραφή του ταχύτατου Σέρβου θα ενισχύσει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό στα άκρα, δημιουργώντας φοβερό «δίδυμο» με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

«Αλαλούμ» των Πορτογάλων για Ποντένσε

Κατά τα άλλα, ακόμα ένας εξτρέμ που «τσεκάρεται» από τον Ολυμπιακό είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε, η υπόθεση του οποίου τείνει να εξελιχθεί σε «σίριαλ».

Αιτία για αυτό είναι τα διφορούμενα ρεπορτάζ των Πορτογάλων, οι οποίοι… ανακαλύπτουν κάτι καινούργιο κάθε μέρα.

Από εκεί που ο παίκτης ήταν χαμένος για τον Ολυμπιακό, πλέον οι συμπατριώτες του επαναφέρουν στο προσκήνιο το εν λόγω θέμα, τονίζοντας ότι βρίσκεται μια ανάσα από τους Ερυθρόλευκους!

Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τίποτα από τα παραπάνω για τον παίκτη της Σπόρτινγκ, συνεπώς θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι για την υπόθεση, ειδικά από τη στιγμή που αυτή περιπλέκεται συνεχώς από τους… ευφάνταστους Πορτογάλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags