Facebook Pixel Αποκάλυψη: Συμφωνία Νταμπίζα με Καμπετσήl - Μεταγραφή που «πονάει» τον... Ολυμπιακό
| 2018-07-06 15:55:00

Συμφωνία Νταμπίζα με ταλεντάρα - Κλείνει άμεσα το deal - Μεταγραφή που «πονάει» τον... Ολυμπιακό

του Νίκου Στεργίου
Συμφωνία Νταμπίζα με ταλεντάρα - Κλείνει άμεσα το deal - Μεταγραφή που «πονάει» τον... Ολυμπιακό

Πρώην ερυθρόλευκος «killer» προβάρει τα πράσινα!

Ο Νίκος Νταμπίζας σαρώνει την αγορά για να βρει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε Έλληνες παίκτες κάτω των 23 ετών. Εδώ και καιρό, άλλωστε, σας έχουμε αποκαλύψει ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει φτιάξει μία λίστα με πάνω από 20 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που μπορεί να απασχολήσουν τους «πράσινους», υπολογίζοντας πάντα τους περιορισμούς που υπάρχουν.

Μία, λοιπόν, από τις κορυφαίες επιλογές του παλαίμαχου αμυντικού είναι και ο 19χρονος επιθετικός, Αργύρης Καμπετσής. O νεαρός άσος πέρυσι τέτοια εποχή αποφάσισε να μη συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και υπέγραψε στην Ντόρτμουντ για 4 χρόνια.

Ο μικρός δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας και γι' αυτό παραχωρείται, ακόμα με τη μορφή του δανεισμού. Σε αυτό το πλαίσιο, άλλωστε, γίνονται οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, χωρίς, πάντως, μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί κοινό σημείο επαφής με τους Γερμανούς, οι οποίοι, πάντως, δεν «καίγονται» για την επόμενη ομάδα του Έλληνα άσου.

Παράλληλα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον νεαρό άσο. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει εξασφαλίσει το «ναι» του Αργύρη Καμπετσή και στην ουσία το μόνο που απομένει είναι, όπως προαναφέραμε, να βρεθεί η χρυσή τομήμε την Ντόρτμουντ.

Την ίδια στιγμή, η πλευρά του παίκτη θεωρεί ότι στο τέλος θα βρεθεί η φόρμουλα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις λένε ότι μπορεί το deal να έχει κλείσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργύρης Καμπέτσης θεωρούνταν, πριν αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, μέσα στα πέντε κορυφαία σέντερ φορ της ηλικίας του στην Ευρώπη. Ο νεαρός άσος, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής,  είχε σκοράρει 15 γκολ μέσα στη σεζόν 2016-2017 σε διάστημα μόλις 4,5 μηνών, καταρρίπτοντας κάθε ευρωπαϊκό ρεκόρ στη κατηγορία των Νέων. Το 2017, άλλωστε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη στην ηλικιακή του κατηγορία, ενώ γενικά είχε εντυπωσιακή παρουσία τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την Εθνική Νέων
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags