Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ Ολλανδός στο ακουστικό του Ολυμπιακού - Τόσα χρήματα πιάνει
| 2018-07-08 23:45:00

Σούπερ Ολλανδός στο ακουστικό του Ολυμπιακού - Τόσα χρήματα πιάνει

Sportdog Team
Σούπερ Ολλανδός στο ακουστικό του Ολυμπιακού - Τόσα χρήματα πιάνει

Ποιος είναι ο μέσος που την έψαξε με την ομάδα του Πειραιά;

«Κατά ριπάς» πέφτουν οι προτάσεις για παίκτες στον Ολυμπιακό. Λογικό κι αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς πως το ημερολόγιο δείχνει 7 Ιουλίου και οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν κενά στο ρόστερ τους. Εσχάτως, ένα από τα βιογραφικά που έσκασαν στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, αφορά ένα από τα χαμένα ταλέντα του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Και το όνομα αυτού, Βούρνον Ανίτα.

Ο 29χρονος μέσος (με ύψος μόλις 1,66μ.) και άλλοτε ποδοσφαιριστής των Άγιαξ και Νιούκαστλ, υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λιντς.

Την σεζόν 2017-18 έγραψε στο κοντέρ 22 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα και παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, ψάχνεται για νέα ομάδα, με την Λινς να δείχνει διατεθειμένη να συζητήσει για την πώληση ή και τον δανεισμό του.

Ο Ανίτα φόρεσε συνολικά 109 φόρες την φανέλα του «Αίαντα» και 133 φορές της Νιούκαστλ στην οποία μεταπήδησε το καλοκαίρι του 2012.

Οι «καρακάξες» είχαν δώσει εκείνη την περίοδο 8,5 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ, προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματά του, με τον Ολλανδό μέσο να πλαισιώνει στη μεσαία γραμμή την εξαιρετική δυάδα στα χαφ που έχει η αγγλική ομάδα (Καμπαγιέ, Ομπερτάν).

Παρεμπιπτόντως, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι τρεις φορές διεθνής με τους «Οράνιε» ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

Η χρηματιστηριακή αξία του σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα transfermarkt κινείται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Όπως προαναφέραμε ο Ανίτα προτάθηκε στον Ολυμπιακό και αναμένει στο ακουστικό του για τις διαθέσεις των «ερυθρόλευκων» αναφορικά με την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας.

ΠΗΓΗ: marca-sl.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags