Facebook Pixel Ολυμπιακός;
| 2018-07-08 21:06:00

Τρελό μπαμ στον Ολυμπιακό - Η δύσκολη μεταγραφάρα και οι τρεις που παίζουν το κεφάλι τους

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό μπαμ στον Ολυμπιακό - Η δύσκολη μεταγραφάρα και οι τρεις που παίζουν το κεφάλι τους

Μπαίνουν-βγαίνουν στο λιμάνι. Ο χάρτης των μεταγραφών.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γουίλιαν Αράο, με σημερινά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ ενδέχεται να ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν δουλέψει πολύ την υπόθεση του παίκτη της Φλαμένγκο, στην οποία φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του παίκτη με δανεισμό ενός έτους και υποχρεωτική αγορά των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι.

Γράφεται πως το deal βρίσκεται σε καλό δρόμο, καλό θα ήταν ωστόσο να μην προβαίνουμε σε βιαστικά συμπεράσματα, καθώς η περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου παραμένει δύσκολη. Θα είναι, όμως, μεγάλη υπέρβαση για τον Ολυμπιακό και σπουδαία επιτυχία των ανθρώπων που χειρίζονται τις μεταγραφικές υποθέσεις, εάν καταφέρουν να ολοκληρώσουν την απόκτηση του 26χρονο κεντρικό χαφ.

Πάντως, οι Πειραιώτες κρατούν και μια «πισινή» για την περίπτωση που χαλάσει η δύσκολη υπόθεση του Αράο, γι’ αυτό και δεν έχουν «κάψει» τον Σανίν Πρσιτς, με τον οποίο ασχολούνται ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως και να έχει, όμως, ο διεθνής παίκτης δεν αποτελεί προτεραιότητα, αφού πρωταρχικός στόχος των Πειραιωτών για τα χαφ είναι ο Γουίλιαν Αράο.

Από εκεί και πέρα, για τις υπόλοιπες μεταγραφικές εκκρεμότητες, που αφορούν την απόκτηση επιθετικού, στόπερ και εξτρέμ, δεν φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα αυτές τις ημέρες.

Παίζουν το… κεφάλι οι «κομμένοι»

Μην ξεχνάμε ότι στον Ολυμπιακό πρέπει να προχωρήσουν και οι εκκαθαρίσεις, καθώς με εξαίρεση τους Ζιλέ, Προτό, Μποτία και Σεμπά, κανένας άλλος δεν έχει αποχωρήσει ακόμα.

Υπάρχουν, ωστόσο, «κομμένοι» που τα δίνουν όλα για μια δεύτερη ευκαιρία στην ομάδα και κάνουν ό, τι μπορούν για να πείσουν τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ.

Διόλου τυχαίο είναι το γεγονός ότι τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ αναφέρουν πως παίκτες όπως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και ο Ιγκόρ Σίλβα, έχουν μπει πολύ δυνατά στην καλοκαιρινή προετοιμασία και δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για να παραμείνουν στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags