Facebook Pixel Απίθανα πράγματα στην ΑΕΚ - Όνομα-ΣΟΚ για αντι-Λάζαρος
| 2018-07-10 12:50:00

Αδιανόητα πράγματα στην ΑΕΚ - Όνομα-ΣΟΚ για αντι-Λάζαρος - Πού το πάει ο Τίγρης; - «Tέλος» top όνομα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητα πράγματα στην ΑΕΚ - Όνομα-ΣΟΚ για αντι-Λάζαρος - Πού το πάει ο Τίγρης; - «Tέλος» top όνομα

Τρελές καταστάσεις στην Ένωση. Μπλοφάρουν με τον… απίθανο;

Ένα νέο όνομα εξτρέμ ήρθε σήμερα δυναμικά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, ωστόσο φαντάζει δύσκολο να πρόκειται για... πραγματικό στόχο της Ένωσης.

Ο λόγος για τον Φιλίπ Μάλμπασιτς, έναν παίκτη με εξαιρετικά φτωχό βιογραφικό που δεν έχει κάνει το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του σε ηλικία 26 ετών. Πέρυσι έπαιξε στη Σεγούντα με τη φανέλα της Τενερίφης, χωρίς να… τρελάνει κόσμο, επιβεβαιώνοντας ότι μακριά από τη Σερβία δεν μπορεί να διακριθεί.

Δεν είναι λογικό, δηλαδή, αυτός ο παίκτης να είναι η κορυφαία επιλογή της Ένωσης για την ενίσχυση των άκρων και ειδικά για να καλυφθεί το σημαντικό κενό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Όταν, μάλιστα, έχει προηγηθεί το -διαφαινόμενο- ναυάγιο με τον Εζεκιέλ Πόνσε και μία μεταγραφή που δεν έκανε «γκελ» στον κόσμο (Μάριος Οικονόμου), θεωρείται απίθανο στην ΑΕΚ να προχωρήσουν σε μια τέτοια μεταγραφή από το... κάτω ράφι.

Γι’ αυτό το λόγο δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο όνομα να βγήκε στη δημοσιότητα για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να κάνει «μπαμ» η περίπτωση που πραγματικά εξετάζεται από την Ένωση και προφανώς είναι πιο ελκυστική από τον Φιλίπ Μάλμπασιτς.

Αδειάζει η κλεψύδρα για Λυμπερόπουλο

Στο μεταξύ, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και εκτιμάται, πλέον, ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από το σύλλογο, μετά τις λανθασμένες επιλογές στις διαπραγματεύσεις με τους κορυφαίους στόχους και τον κακό σχεδιασμό.

Μάλιστα, το σημερινό ρεπορτάζ που αναφέρει «γκάζια» του Δημήτρη Μελισσανίδη για τις καθυστερήσεις στις μεταγραφές, προφανώς αναφέρεται στον «Λύμπε» και όχι, για παράδειγμα, στον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος βρίσκεται ελάχιστες μέρες στην ομάδα.  

Μένει, λοιπόν, να δούμε πότε θα παρθεί η απόφαση για το μέλλον του παλαίμαχου επιθετικού, καθώς προφανώς σε αυτή τη φάση το τάιμινγκ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό τη στιγμή που τρέχουν αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις που χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags