Facebook Pixel Sportdog.gr | Άρχισαν και οι μπηχτές στην ΑΕΚ - Τον κόβει πριν από την ώρα του ο Ουζουνίδης, του ζητάνε... το λόγο
| 2018-07-10 21:45:00

Άρχισαν και οι μπηχτές στην ΑΕΚ - Τον κόβει πριν από την ώρα του ο Ουζουνίδης, του ζητάνε... το λόγο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Άρχισαν και οι μπηχτές στην ΑΕΚ - Τον κόβει πριν από την ώρα του ο Ουζουνίδης, του ζητάνε... το λόγο

Πιέζει ο χρόνος για τις μεταγραφές, όλα στον αέρα.

Το όνομα του Φιλίπ Μάλμπασιτς φέρεται πως είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Πρόκειται για 26χρονο εξτρέμ πήρε μεταγραφή τον περασμένο Αύγουστο στην Τενερίφη από την Βοϊβοντίνα, «γράφοντας» με την ισπανική ομάδα 9 γκολ σε 41 παιχνίδια.

Παρά το γεγονός πως ο Μάλμπασιτς έχει συμβόλαιο έως το 2021 και έκανε καλή σεζόν στη Segunda Division, η Τενερίφη αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και γι΄ αυτό είναι θετική για πώληση του Σέρβου άσου, ενώ έτσι οι Ισπανοί θα απαλλαγούν και από το συμβόλαιό του. Όσο για την τιμή πώλησης του Μάλμπασιτς φέρεται να αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής δεν είναι επιλογή Ουζουνίδη, γι'αυτό ίσως και ο Έλληνας τεχνικός να μην ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφ΄΄η του. Δεδομένα όμως είναι πολύ καλύτερη λύση από τις επιλογές που πρότειναν στον προπονητή της ΑΕΚ, γι'αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει πίεση προς την πλευρά του προκειμένου να συναινέσει στη συγκεκριμένη προσθήκη. Γιατί μέχρι στιγμής ο Εβρίτης τεχνικός είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός και έχει κόψει κάποιους παίκτες που προτάθηκαν.

Το θέμα είναι στην προκειμένη περίπτωση ότι η καθυστέρηση στις μεταγραφές έχει βάλει τον κόσμο σε σκέψεις. Ο προβληματισμός είναι έντονος και όλοι περιμένουν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει το μπαμ, που ακούγεται, ότι θα κάνει στις μεταγραφές. Πάντως στην ΑΕΚ δεν δείχνουν βιασύνη, ούτε άγχος σε ό,τι ακούγεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags