Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο σενάριο για ΠΑΟ και φορ-ονοματάρα που θα γκρεμίσει... την Τούμπα - Κόλαση, αν κάτσει...
| 2018-07-10 23:05:00

Απίστευτο σενάριο για ΠΑΟ και φορ-ονοματάρα που θα γκρεμίσει... την Τούμπα - Κόλαση, αν κάτσει...

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο σενάριο για ΠΑΟ και φορ-ονοματάρα που θα γκρεμίσει... την Τούμπα - Κόλαση, αν κάτσει...

Τι παίζει με τους μικρούς; Τι... δουλεύει ο Δώνης; Ολα εδώ...

Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης προσπαθούν να βρουν ό,τι καλύτερο για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, με όποια "όπλα" διαθέτουν και φυσικά με τους περιορισμούς στις μεταγραφές να δυσκολεύουν τις προσπάθειές τους.

Ένα σενάριο που "έσκασε", αλλά μάλλον θα μείνει στην σφαίρα του... φανταστικού, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι αυτό του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται από την Μακάμπι Χάιφα και ήδη έχει ξεκινήσει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γι' αυτό το λόγο γράφτηκε και στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, ωστόσο, τώρα δεν υφίσταται κάτι για τον διεθνή φορ, καθώς δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που εξετάζει ο Δώνης.

Επίσης, στο πράσινο στρατόπεδο κινούνται περίπου στα... τυφλά όσον αφορά στο τι μπάτζετ θα έχουν και αυτή τη στιγμή δεν παρακολουθούν φορ από το εξωτερικό, αν και δεδομένα από εκεί θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί (θα είναι άνω των 23 ετών).

Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στα θέματα των πιτσιρικάδων, ήτοι των Καμπετσή, Σιφναίου και Ρεγκάκου και δεν αποκλείεται να "δουλεύεται" κάτι άλλο, που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, από τους Νταμπίζα και Δώνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags