Facebook Pixel «Γκαζιά» Αλαφούζου και διπλό «μπαμ» - Απίστευτο μπάχαλο για Φραντζέσκο
| 2018-07-11 13:20:00

«Γκαζιά» Αλαφούζου και διπλό «μπαμ» - Απίστευτο μπάχαλο για Φραντζέσκο, «ντου» από… Γιαννακόπουλο

του Νίκου Στεργίου
«Γκαζιά» Αλαφούζου και διπλό «μπαμ» - Απίστευτο μπάχαλο για Φραντζέσκο, «ντου» από… Γιαννακόπουλο

Έτοιμη ομάδα για πάρτη του... Παϊρόζ, πήρε «φωτιά» η Παιανία!

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να αναμένουν τις διοικητικές εξελίξεις, ωστόσο παράλληλα τρέχει κανονικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός από τον Γιάννη Αλαφούζο.
 
Σε αυτή τη φάση οι «πράσινοι» κινούνται για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και ήδη φαίνεται πως έχουν «κλείσει» τις πρώτες τους κινήσεις.
 
Η μία αφορά τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Αργύρη Καμπετσή, για τον οποίο απομένουν κάποιες τυπικές επαφές με την Ντόρτμουντ, ενώ η δεύτερη αφορά τον Μαρκ Σιφναίο, για τον οποίο επίσης υπάρχουν κάποια διαδικαστικά για το συμβόλαιό του.
 
Οριστική συμφωνία δεν υφίσταται προς το παρόν για καμία από τις δύο περιπτώσεις, ωστόσο θεωρείται θέμα χρόνου να ολοκληρωθούν τα deals και ο Παναθηναϊκός να τονώσει την επίθεσή του με δύο νεαρούς και ταλαντούχους φορ.
 
Όπως, άλλωστε, σας αποκαλύψαμε και χθες, οι «πράσινοι» παράλληλα κοιτούν και πιο έτοιμες λύσεις επιθετικών από την ελληνική αγορά, καθώς είναι πιθανό, αν οι δύο νεαροί φορ δεν πείσουν τον Γιώργο Δώνη στην προετοιμασία, να παραχωρηθούν δανεικοί για να «ψηθούν».
 
Μπάχαλο με Νταμπίζα-Φραντζέσκο
 
Στο μεταξύ, μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το ξαφνικό επικείμενο διαζύγιο με τον Κώστα Φραντζέσκο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο παλαίμαχος αρνήθηκε την πρόταση Νίκου Νταμπίζα να υποβιβαστεί από την Κ-20 στην Κ-17, κάτι που αναμένεται να τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου.
 
Σύμφωνα, πάντως, με τις «κακές γλώσσες» στην Παιανία, ο παλαίμαχος άσος ήταν από καιρό υπ’ ατμόν, ωστόσο τον «έσωζε» η καλή δουλειά του στις ακαδημίες. Αν και ακούγεται πάντως πως σύμφωνος με αυτή την απόφαση ήταν και ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος είναι ο γενικός υπεύθυνος των ακαδημιών.
 
Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η σημερινή επίθεση της «Πράσινης» στον Νίκο Νταμπίζα για το θέμα του Κώστα Φραντζέσκου...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags