Facebook Pixel Τεράστιο ρίσκο στον ΠΑΟΚ πριν τη Βασιλεία - Κορώνα-γράμματα από Σαββίδη
| 2018-07-11 14:15:00

Τρελή ανατροπή, τεράστιο ρίσκο πριν τη Βασιλεία - Κορώνα-γράμματα από Ιβάν, αναβάλει τις… βόμβες

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελή ανατροπή, τεράστιο ρίσκο πριν τη Βασιλεία - Κορώνα-γράμματα από Ιβάν, αναβάλει τις… βόμβες

Γύρισαν όλα ανάποδα στην Τούμπα, «κέρδισε» ο Λουτσέσκου. Θα βγει;

Μπορεί στον ΠΑΟΚ μέχρι πρόσφατα να επικρατούσε αναβρασμός για το γεγονός ότι η διοίκηση δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφές σε καίριες θέσεις, ωστόσο, πλέον, τα δεδομένα δείχνουν να έχουν αλλάξει.
 
Όπως λένε στην Τούμπα, η ομάδα θεωρείται πλήρης ενόψει των σημαντικών αγώνων με τη Βασιλεία και δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να κλείσει το ρόστερ με τις τελευταίες κινήσεις ενίσχυσης, που αφορούν την απόκτηση ενός χαφ κι ενός σέντερ φορ.
 
Μάλιστα, εδώ και πολύ καιρό ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεκαθαρίσει ότι όποιος παίκτης αποκτηθεί αυτό το διάστημα, δε θα προλάβει να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τους Ελβετούς. Στη διοίκηση έχουν αποδεχθεί την άποψη του Ρουμάνου τεχνικού και, πια, χωρίς άγχος, κινούνται στην αγορά για τις καλύτερες δυνατές μεταγραφές.
 
Στην ουσία στην Τούμπα αναμένουν ακόμα το «ναι» από τον Πόντους Βέρνμπλουμ, για τον οποίο υπάρχει ακόμα αισιοδοξία πως μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα δουλεύουν το μεγάλο «μπαμ» για την επίθεση.  Εξάλλου, υπάρχει η εκτίμηση ότι η κίνηση που θα γίνει για τη γραμμή κρούσης θα είναι από το… πάνω ράφι.
 
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν προκριθεί σε βάρος της Βασιλείας, τότε είναι επόμενο πως το κλίμα θα γυρίσει ανάποδα και προφανώς θα γίνει εκ των υστέρων λόγος για τα κενά που δεν αναπληρώθηκαν εγκαίρως.
 
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την υπόθεση του Ιβάν Ομπράντοβιτς δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν ότι υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί όντως ο 29χρονος μπακ της Άντερλεχτ να απασχολεί σοβαρά τον Δικεφάλο, ωστόσο δε φαίνεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στο άμεσο μέλλον. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags