Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό ντου για... Ουάρντα ο Μαρινάκης - Ποιον βάζει στο κόλπο για να φέρει τον «Φαραώ»
| 2018-07-11 18:40:00

Φοβερό ντου για... Ουάρντα ο Μαρινάκης - Ποιον βάζει στο κόλπο για να φέρει τον «Φαραώ»

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερό ντου για... Ουάρντα ο Μαρινάκης - Ποιον βάζει στο κόλπο για να φέρει τον «Φαραώ»

Ασταμάτητο το αφεντικό των ερυθρολεύκων, κάτι ζόρικο στα σκαριά.

Αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, αφού κυνηγάει μία πολύ δυνατή περίπτωση για την θέση του φορ.

Ο λόγος για τον Αχμέτ Χασάν "Κόκα", ο οποίος επανήλθε στο προσκήνιο για τους Ερυθρόλευκους, όμως από την Μπράγκα δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση παραχώρησής του. 

Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες έχουν ρωτήσει για τον 25χρονο Αιγύπτιο επιθετικό, ο οποίος είναι αρκετά ακριβός, ενώ δεν φαίνεται να ταιριάζει στα "θέλω" του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος κόουτς προτιμάει έναν φορ με περισσότερες τεχνικές αρετές.

Όσον αφορά πάντως στις οικονομικές δυσκολίες της υπόθεσης, ενδεχομένως να μπορούν να ξεπεραστούν λόγω του Ζορζ Μέντες, ο οποίος είναι ατζέντης του "Κόκα" και μπορεί να παίξει ρόλο σε ενδεχόμενο, δυνατό "μπάσιμο" από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "Κοκά" είναι γνώριμος του Πέδρο Μαρτίνς από την κοινή παρουσία τους στην Ρίο Άβε, από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του, σημειώνοντας 24 γκολ σε 66 συμμετοχές.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν σήμερα και την μεταγραφή του Ρόντερικ Μιράντα με την μορφή δανεισμού από την Γουλβς, ενισχύοντας κατά πολύ την κεντρική αμυντική τους γραμμή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags