Facebook Pixel «Καίνε» τον «κλεισμένο» του Ολυμπιακού, «φάβα» στο Μουντιάλ
| 2018-07-12 13:25:00

«Καίνε» τον... κλεισμένο του Ολυμπιακού, «φάβα» στο Μουντιάλ - Έρχεται «Κόλερ» χειρότερος από Καρίμ;

του Παναγιώτη Νικολάου
«Καίνε» τον... κλεισμένο του Ολυμπιακού, «φάβα» στο Μουντιάλ - Έρχεται «Κόλερ» χειρότερος από Καρίμ;

Γιατί έπεσε η τιμή του «βράχου»; Ποιος... δεν το έχει με το γκολ;

Έχει βουίξει η πιάτσα ότι ο Ολυμπιακός «χτυπάει» και τον Γιασίν Μεριά μετά την απόκτηση του Ρόντερικ Μιράντα για το κέντρο της άμυνας.
 
Όπως γράφεται, μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στη Τυνησία, υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Σφάξιεν, καθώς έχει γίνει αποδεκτή η πρόταση 1,8 εκατ. ευρώ της ελληνικής ομάδας για τον υψηλόσωμο στόπερ.
 
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η τιμή του 25χρονου Τυνήσιου έπεσε σημαντικά στο διεθνές χρηματιστήριο μετά τις μέτριες εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, κάτι που σημειώνεται και σε Μέσα της πατρίδας του.
 
Εξάλλου, για τον παίκτη είχαν δείξει ενδιαφέρον ομάδες όπως είναι η Πόρτο και η Μονακό, όταν η τιμή του κυμαινόταν στα 3 με 4 εκατ. ευρώ, πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.
 
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μένει να δούμε αν ο Γιασίν Μεριά μπορεί να «ταιριάξει» με κάποιον από τους υπάρχοντες στόπερ, καθώς υστερεί κι αυτός σε ταχύτητα, ενώ θεωρείται «βαρύ» κορμί.

Στο μεταξύ, μία από τις πιο άτυχες στιγμές του στα γήπεδα της Ρωσίας ήταν το αυτογκόλ που πέτυχε απέναντι στον Παναμά. Δείτε το... 


 
«Κόλερ» χειρότερος από Καρίμ
 
Σε ό,τι αφορά τις κινήσεις για την απόκτηση σέντερ φορ, η περίπτωση του Αχμέτ Χασάν, ή αλλιώς «Κόκα», παραμένει στο προσκήνιο, ωστόσο μόνο «κλεισμένη» δε θεωρείται, όπως αναφέρεται σε αρκετά δημοσιεύματα, ειδικά από τη στιγμή που η Μπράγκα δε φαίνεται να έχει στη «μαύρη λίστα» τον Αιγύπτιο επιθετικό.
 
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Κόκα» δεν είναι ο φορ που ψάχνουν στο λιμάνι. Δεν έχει καθόλου τεχνικές αρετές, θυμίζει τον παλιό Τσέχο φορ, Γιαν Κόλερ, χωρίς, όμως, να έχει τόσο εύκολα το γκολ. Τα στατιστικά του λένε ότι σκοράρει 1 γκολ ανά 4 ματς και ίσως αυτή τη στιγμή ο Καρίμ Ανσαριφάρντ να έχει καλύτερη ευστοχία.
 
Όπως και να έχει, ο παίκτης φέρεται να απασχολεί, αλλά μάλλον δεν είναι η πρώτη επιλογή των Πειραιωτών. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν άλλες περιπτώσεις πάνω από τον «Κόκα», αν και από τη στιγμή που στην υπόθεση εμπλέκεται ο γνωστός μεγαλομάνατζερ, Ζορζ Μέντες, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να ανατραπούν τα δεδομένα και να δοθεί προτεραιότητα στον Αιγύπτιο φορ.
 
Έρχονται πωλήσεις
 
Στο μεταξύ, το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα στον Πειραιά όσον αφορά τις αφίξεις παικτών, δείχνει ενδεχομένως πως στο λιμάνι έχουν έτοιμους παίκτες προς αποχώρηση. Δεδομένα πρόκειται για έναν στόπερ (Γιάγκος Βούκοβιτς και Μπιόρν Ένγκελς οι βασικοί υποψήφιοι) και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, για τον οποίο υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να έχει πωληθεί μέχρι τέλος του μηνός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags