Facebook Pixel Sportdog.gr | Χορεύει… σάμπα με Ζαμπά, αλλά θέλει δουλειά– Δοκιμές με Ουάρντα, «απάντηση» του φευγάτου (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-07-12 21:03:00

Χορεύει… σάμπα με Ζαμπά, αλλά θέλει δουλειά– Δοκιμές με Ουάρντα, «απάντηση» του φευγάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χορεύει… σάμπα με Ζαμπά, αλλά θέλει δουλειά– Δοκιμές με Ουάρντα, «απάντηση» του φευγάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισοπαλία 1-1 για ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Γάνδη.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, αλλά και με πολλές αλλαγές σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 σε φιλική αναμέτρηση με τη Γάνδη, με τον Λέο Ζαμπά να πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ στο 27’ και τους Βέλγους να ισοαφρίζουν στο 94’.

Εκτός από την θετική παρουσία του Βραζιλιάνου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου σίγουρα κρατάει και την εμφάνιση του Αμρ Ουάρντα, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος έδωσε… απαντήσεις σε όσους θέλουν να τον «τελειώσουν» από τον ΠΑΟΚ. Στα αρνητικά η μετριότατη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και τα πολλά προβλήματα για ακόμα μία φορά στην άμυνα.

Η… πρώτη του Ουάρντα και η γκολάρ του Ζαμπά

Ο Ραβζάν Λουτσέσκου για ακόμα ένα φιλικό επέμεινε στο 4-2-3-1, δίνοντας μάλιστα για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Ουάρντα, που ήταν δραστήριος και θα μπορούσε κιόλας να είχε σκοράρει, αν ήταν πιο αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Γλύκος, στην άμυνα οι Κίτσιου, Χατσερίντι, Βαρέλα και Βιεϊρίνια, στα χαφ οι Σάκχοφ, Κάνιας, σε ρόλο οργανωτή ο Πέλκας, στα άκρα οι Ζαμπά – Ουάρντα και στην κορυφή ο Μυστακίδης.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ μετά το πρώτο δεκάλεπτο ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τους Ουάρντα – Ζαμπά να είναι ιδιαιτέρως κινητικοί, προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα της Γάνδης. Στο 17’ μάλιστα, μετά από ωραία συνεργασία των Κίτσιου – Ζαμπά, ο Ουάρντα δεν πρόλαβε να σκοράρει με προβολή από κοντά, ωστόσο το γκολ ήρθε δέκα λεπτά αργότερα. Στο 27’ ο Ζαμπά με φοβερή ενέργεια και αφού πέρασε τρεις αμυντικούς, τσίμπησε την μπάλα μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, καθώς δεν είχαμε άλλες αξιόλογες ευκαιρίες.

«Τέσταρε» τον Ουάρντα, έδωσε απαντήσεις ο Ρέι

Όπως και στα προηγούμενα φιλικά, ο Ραζβάν Λουτσέσλκου και κόντρα στην Γάνδη χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο, διατηρώντας όμως στο γήπεδο τον Αμρ Ουάρντα. Ο Ρουμάνος κόουτς ήθελε να τεστάρει τον Αιγύπτιο, ο οποίος πήρε χρόνο και έδειξε καλά στοιχεία, αν και ακόμα χρειάζεται χρόνο.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε με τους Ρέι, Μάτος, Μπαλογιάννη, Χατσερίδη, Μιχόγιεβιτς, Χαρίση, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ουάρντα και Πρίγιοβιτς στο αρχικό σχήμα, όμως ο ρυθμός δεν ήταν καλός στο δεύτερο 45λεπτο. Ο μόνος που ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ ήταν ο Ρέι, ο οποίος όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά.

Η καλύτερη στιγμή του Αργεντινού τερματοφύλακα ήταν η εντυπωσιακή διπλή απόκρουση στο 50’, πρώτα σε κεφαλιά του Γιάρεμτσουκ και στη συνέχεια σε σουτ του Κακχβετάτζε, ενώ εκπληκτική ήταν η απόκρουσή του και σε μία κοντινή λόμπα στο 93’του Γιάρεμτσουκ.. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να αποφύγει το γκολ, καθώς στο 94’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πλαστούν έκανε το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν είχε πολλές φάσεις στο δεύτερο μέρος, έφτασε κοντά στο γκολ με την λόμπα του Πρίγιοβιτς στο 65’, αλλά και με το σουτ του Μαουρίσιο στο 85, ενώ παρουσίασε αρκετά προβλήματα στην άμυνα.

Δείτε το γκολ του Ζαμπά σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε το γκολ της Γάνδης για το 1-1 σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Χατσερίντι, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Κάνιας, Ζαμπά, Πέλκας, Ουάρντα, Μυστακίδης

ΠΑΟΚ (β’ μέρος): Ρέι, Μάτος, Μπαλογιάννης, Χατσερίντι (69’ Κρέσπο), Μιχόγιεβιτς, Χαρίσης, Σάκχοφ (69’ Μαουρίτσιο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (57’ Λημνιός), Ουάρντα (64΄ Μυστακίδης), Πρίγιοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags