Facebook Pixel Πήρε φωτιά ο Τίγρης, τσίτα τα γκάζια - Έρχεται το «θηρίο» του «Λύμπε»;
| 2018-07-13 10:35:00

Πήρε φωτιά ο Τίγρης, τσίτα τα γκάζια - Έρχεται το «θηρίο» του «Λύμπε»; - «Άφαντος» ο Ουζουνίδης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πήρε φωτιά ο Τίγρης, τσίτα τα γκάζια - Έρχεται το «θηρίο» του «Λύμπε»; - «Άφαντος» ο Ουζουνίδης!

Τρέχουν οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, τρομερό αυτό που έγινε με Μαρίνο.

Στην ΑΕΚ έχουν πατήσει το γκάζι για μεταγραφές και, όπως λέγεται, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουν προκύψει σημαντικές εξελίξεις με τις  περιπτώσεις που κυνηγούν οι Κιτρινόμαυροι για την ενίσχυση της 11άδας από τη μέση και μπροστά. Ήδη, άλλωστε, ακούγεται ότι είναι προχωρημένη η μεταγραφή του εξτρέμ.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως τις τελευταίες ώρες η ονοματολογία έχει πάρει φωτιά στην Ένωση, ενώ ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν φέρνει την Ένωση να ενδιαφέρεται ξανά για τον Βραζιλιάνο Άλεφ της Μπάργκα.

Ο 23χρονος θηριώδης μέσος (1,86 μ.) ήταν όντως μία λύση που είχε προκριθεί από τον Νίκο Λυμπερόπουλο στα τέλη του Μαίου, αρχές Ιουνίου, δεν προχώρησε, όμως, γιατί εκείνο το διάστημα η πρόθεση των Κιτρινόμαυρων ήταν να έχουν τον παίκτη στην Πολωνία, ενώ ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στην Μπράγκα και να κάνει -τουλάχιστον- προετοιμασία με την πορτογαλική ομάδα.

To κύριο μέρος της προετοιμασίας των Πορτογάλων ξεκίνησε χθες, με τον Άλεφ να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στο ρόστερ, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται και ο ίδιος εμμένει στην απόφασή του να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας του.

Μία εξέλιξη, βεβαίως, που μόνο θετική δε μοιάζει για την ΑΕΚ, αν όντως ισχύει ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν βάλει ξανά στο κάρδο τον νεαρό Βραζιλιάνο.

«Άφαντος» ο Ουζουνίδης

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι στα σημερινά πρωτοσέλιδα του Τύπου είναι «κρυμμένη» η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μπορεί να πρόκειται για προπονητή της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για τα θέματα που «καίνε» την Ένωση σχετικά με τις μεταγραφές και όσα ακούγονται για τις σχέσεις του με τον Νίκο Λυμπερόπουλου, ωστόσο καμία εφημερίδα δε «χτυπάει» σε περίοπτη θέση τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού. Κάτι που, φυσικά, προκαλεί εύλογες απορίες, ειδικά σε μια μέρα που γενικά η επικαιρότητα είναι ιδιαιτέρως φτωχή και δεν υπάρχει πουθενά η μεγάλη είδηση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags