Facebook Pixel Τσουνάμι στον Ολυμπιακό - Τα σκάει για τον παικταρά, το νέο «μπαμ» φορ
| 2018-07-13 13:05:00

Τσουνάμι στο λιμάνι - Τα σκάει για τον παικταρά, «μπαμ» με φορ - «Τέλος» δύο αμυντικοί, πού πάνε

του Παναγιώτη Νικολάου
Τσουνάμι στο λιμάνι - Τα σκάει για τον παικταρά, «μπαμ» με φορ - «Τέλος» δύο αμυντικοί, πού πάνε

Ποιος «ξελασπώνει» τον Ολυμπιακό, αφίξεις-αποχωρήσεις με ονόματα.

To θέμα με τον Ντάνιελ Ποντένσε «καίει» τον Ολυμπιακό, καθώς η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά, αξιώνοντας χρήματα από τους Πειραιώτες, όπως σας γράψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Βεβαίως, στο λιμάμι για να προχωρήσουν στην ανακοίνωση της απόκτησης του Πορτογάλου εξτρέμ, σημαίνει ότι είχαν διερευνήσει τα δεδομένα και δε φαίνεται προς το παρόν να ανησυχούν. Εξάλλου, οι Πειραιώτες είχαν πάρει όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τον μεγαλομάνατζερ, Ζορζ Μέντες, για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Από την άλλη, πάντως, αυτό δε σημαίνει ότι οι Πορτογάλοι δε θα πιέσουν για να επωφεληθούν οικονομικά από τη συγκεκριμένη μεταγραφή, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης δεν έχει αποκτήσει νόμιμα την ελευθερία του. Θα πάνε το θέμα δικαστικά, εκτός αν στον Ολυμπιακό προλάβουν τις εξελίξεις και προχωρήσουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, καταβάλλοντας ένα ποσό στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Και σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ο Ζορζ Μέντες, αν και φαίνεται πως το ύψος της «αποζημίωσης» θα οριστεί από τους Πορτογάλους.

«Διώχνει» Ένγκελς και Βούκοβιτς

Στο μεταξύ, η άφιξη του Γιασίν Μεριά, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και το κόστος της μεταγραφής του να φτάσει το 1,6 εκατ. ευρώ, αναμένεται να φέρει αποχωρήσεις στα στόπερ.

Ο Μπιόρν Ένγκελς θεωρείται «τελειωμένος», ωστόσο δεν αναμένεται να φύγει άμεσα. Η αποχώρησή του προσδιορίζεται προς το τέλος του μηνός, καθώς από τον Ολυμπιακό αναμένουν πρόταση από την Αγγλία.

Αντίθετα, προς την Ιταλία λέγεται πως οδεύει ο Γιάγκος Βούκοβιτς, για τον οποίο φαίνεται ότι υπάρχει ανατροπή δεδομένων. Μπορεί αρχικά να είχε διαρρεύσει πως ο παίκτης αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, πλέον, πέρα από το ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ζητήσει την παραμονή του στο ρόστερ για να βγάλει τα φιλικά με πλήρη αμυντική γραμμή.  

Τέλος, σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η απόκτηση του «Κόκα», ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος που θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags