Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκανε... άνω-κάτω τη Θεσσαλονίκη και φεύγει – Τον «παράτησε» ο ΠΑΟΚ, έτσι «απαντάει»
| 2018-07-13 21:02:00

Έκανε... άνω-κάτω τη Θεσσαλονίκη και φεύγει – Τον «παράτησε» ο ΠΑΟΚ, έτσι «απαντάει»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έκανε... άνω-κάτω τη Θεσσαλονίκη και φεύγει – Τον «παράτησε» ο ΠΑΟΚ, έτσι «απαντάει»

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή, έρχονται ανακοινώσεις.

Θέμα ημερών ίσως και ωρών φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Πέδρο Κόντε, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα πιθανότατα για ομάδα του εξωτερικού.

Ο Ισπανός φορ μπορεί στις αρχές του καλοκαιριού να βρέθηκε μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο παρότι οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σχεδόν σε οριστική συμφωνία, η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή για αγωνιστικούς λόγους, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν… ψήθηκαν πως αυτός ήταν ο ιδανικός για την επίθεση.

Παρόλα αυτά, ο Κόντε δεν προτίθεται να παραμείνει στον Γιάννινα, ενώ ούτε και ο ΠΑΣ θέλει να τον κρατήσει, καθώς γνωρίζει πως μετά από μία τόσο καλή σεζόν, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τον πουλήσει.

Ο Ισπανός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και παρότι οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες… βγαίνουν με το σταγονόμετρο, όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία!

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, η αναζήτηση για τον εκλεκτό της επίθεσης συνεχίζεται, καθώς στην Τούμπα θέλουν να φέρουν έναν φορ από το «πάνω ράφι», ο οποίος θα μπορεί να καλύψει και το κενό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, εάν και εφόσον σκάσει η μεγάλη πρόταση που περιμένουν στην Τούμπα και για την οποία σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό το Sportdog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags