Facebook Pixel Τρελό κράξιμο στον φορ που θέλει ο Παναθηναϊκό - Σκάει 1,5 μύριο ο Αλαφούζος
| 2018-07-14 13:35:00

Τρελό κράξιμο στον φορ που θέλει ο ΠΑΟ - 1,5 εκατ. από Αλαφούζο - «Ντου» σε Ολυμπιακό για τον...

του Νίκου Στεργίου
Τρελό κράξιμο στον φορ που θέλει ο ΠΑΟ - 1,5 εκατ. από Αλαφούζο - «Ντου» σε Ολυμπιακό για τον...

Ζόρια για το «μπαμ» από Αγγλία, τρέχει και δε φτάνει η ΠΑΕ.

Το όνομα του Στίβεν Φλέτσερ ήρθε δυναμικά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος διεθνής Σκωτσέζος φορ είναι φευγάτος από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και φέρεται να απασχολεί τους Πράσινους ως τον παίκτη που θα έρθει για να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.

Πάντως, στο ταξίδι που είχε ο Νίκος Νταμπίζας στην Αγγλία, δε συναντήθηκε με εκπροσώπους της ομάδας του έμπειρου επιθετικού. Απεναντίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού είχε ραντεβού με 3-4 συλλόγους της Πρεμιερσιπ, προκειμένου να βρει παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν ως δανεικοί.

Σε ό,τι αφορά τον Στίβεν Φλέτσερ είναι μια περίπτωση πολύ δύσκολη για το Τριφύλλι. Ο παίκτης έχει να λαμβάνει για την επόμενη διετία το ποσό των 1,7 εκατ. ευρώ καθαρά, χρήματα που, φυσικά, δεν μπορεί να καλύψει η ελληνική ομάδα. Επομένως, θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, όσον αφορά το μεγάλο συμβόλαιο του Σκωτσέσου επιθετικού.

Επιπλέον, μπορεί ο Στίβεν Φλέτσερ να προέρχεται από κακές σεζόν τα τελευταία χρόνια, ωστόσο θεωρείται ότι έχει το βιογραφικό να βρει ανάλογα λεφτά και στην επόμενη ομάδα του. Επομένως, είναι δεν είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό να τον δελεάσει, τουλάχιστον όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Πάντως, το γεγονός ότι ο παίκτης ψάχνει ομάδα για να βρει τον καλό εαυτό του μπορεί να παίξει ρόλο για το Τριφύλλι. Εξάλλου, ο Σκωτσέζος άσος έχει μπει στο στόχαστρο των οπαδών της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν ως μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές αποτυχίες στην ιστορία της ομάδας, με αποτέλεσμα να ψάχνει για ένα restart στην καριέρα του.

Επαφή με Ολυμπιακό

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα άλλα ονόματα που κυκλοφορούν στον Τύπο, η περίπτωση του νεαρού στόπερ του Κισσαμικού, Επαμεινώνδα Παντελάκη, μπορεί να εξετάζεται, αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει, ενώ σχετικά με τον Πραξιτέλη Βούρο δεν αποκλείεται για να αποφευχθεί το ζήτημα της ρήτρας που έχει βάλει στο συμβόλαιό του ο Ολυμπιακός, να γίνει επαφή με τους Πειραιώτες, προκειμένου να βρεθεί φόρμουλα απόκτησής του χωρίς κόστος.

Προσφυγές και μπάτζετ

Την ίδια στιγμή, πάντως, που υπάρχει αυτή η ονοματολογία για τον Παναθηναϊκό αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΠΑΕ καλείται να ασχοληθεί και με τις προσφυγές που έχουν προκύψει στον ορίζοντα και για τις οποίες την άλλη εβδομάδα μπορεί να χρειαστεί ακόμα και 1,5 εκατ. ευρώ. Ένα πολύ σημαντικό ποσό, ενώ οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης δεν έχουν ενημέρωση ποιο θα είναι το μπάτζετ για τη νέα σεζόν, προφανώς και λόγω των εξελίξεων που αναμένονται σε διοικητικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags