Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη νίκη Μελισσανίδη – Τα χρυσά deals «έψησαν» Μαρίνο – Γι’ αυτούς τους δύο ρίχνει τώρα χρήμα!
| 2018-07-14 21:37:00

Μεγάλη νίκη Μελισσανίδη – Τα χρυσά deals «έψησαν» Μαρίνο – Γι’ αυτούς τους δύο ρίχνει τώρα χρήμα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μεγάλη νίκη Μελισσανίδη – Τα χρυσά deals «έψησαν» Μαρίνο – Γι’ αυτούς τους δύο ρίχνει τώρα χρήμα!

Πώς γεμίζει η 11αδα της ΑΕΚ και οι επόμενες μεταγραφές.   

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται πλέον τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, καθώς μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία για την απόκτηση των Λούκας Μπογέ από την Τορίνο και Άλεφ από την Μπράγκα.

Την ώρα λοιπόν που είχε φουντώσει η γκρίνια για τις μεταγραφές που δεν γίνονταν, οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν να κλείσουν δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ταιριάζουν στα «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη και μάλιστα πάνω στο οικονομικό πλαίσιο που είχαν θέσει εξ αρχής!

Αμφότεροι έρχονται στην Ένωση ως δανεικοί με οψιόν αγοράς, όπως είχε συμβεί δηλαδή πέρυσι και με τον Μάρκο Λιβάγια, εξέλιξη που βγάζει… νικητή επικοινωνιακά τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δεν θέλησε να βιαστεί και έδωσε χρόνο στους συνεργάτες του να βρουν τους κατάλληλους παίκτες, στις σωστές τιμές και με τις συμφωνίες που ήθελε.

Ο Μπογέ έρχεται με συμβόλαιο που θα φτάνει στις 600.000 ευρώ, ενώ ο Άλεφ θα υπογράψει με ετήσιες αποδοχές που δεν θα ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ. Και οι δύο συμφωνίες λοιπόν δείχνουν εξαιρετικές και περιμένουμε πλέον να δούμε τους δύο παίκτες και στο γήπεδο.


Φορ και 8αρα οι επόμενες μεταγραφές

Η άφιξη του Μπογέ σίγουρα θα βοηθήσει την ΑΕΚ, καθώς ο 22χρονος Αργεντινός είναι ποιοτικός παίκτης, που έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο νεαρός μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ακόμα και σε αυτή του σέντερ φορ, ωστόσο το γκολ… δεν το έχει.

Ανήκει στην Τορίνο, αλλά πέρυσι τον Γενάρη πήγε δανεικός στην Θέλτα, όπου έκανε 13 ματς χωρίς να σκοράρει. Από την Τορίνο αποκτήθηκε το 2016, καθώς τον παραχώρησε η Ρίβερ Πλέιτ, αφού πρώτα τον είχε δώσει δανεικό στη Νιούλς. Με τους Γκρανάτα ο Μπογέ έκανε 47 ματς και τρια γκολ.

Με… ταβάνι λοιπόν ένα γκολ τη σεζόν, δεν μπορεί να σηκώσει την φανέλα βασικού για την κορυφή της επίθεσης και για αυτό η ΑΕΚ δεν θα του την δώσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Μπογέ λογίζεται ως εξτρέμ, που θα πατάει περιοχή όπως ζητάει ο Ουζουνίδης και για αυτό ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση ενός «καθαρού» επιθετικού.

Στην ΑΕΚ ψάχνουν και ρωτάνε μάνατζερ και ομάδες για «9αρι» και ελπίζουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν κάτι χειροπιαστό. Δεν αποκλείεται μάλσιτα αυτός να είναι ο... γνωστός μας Έκι Πόνσε, καθώς το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε νέα επικοινωνία με τη Ρόμα, με τους Ιταλούς να ενημερώνουν την Ένωση πως η μεταγραφή του, εάν τον θέλουν ακόμα, μπορεί να κλείσει άμεσα!

Επίσης, συζητήσεις κάνουν και για τα χαφ, όπου εκτός του Άλεφ που δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Ουζουνίδη, ψάχνουν και κάτι καλύτερο. Ήδη μίλησαν με τον Κονέ, ωστόσο η υπόθεσή του έχει δυσκολέψει και για αυτό έχουν βγει… δυναμικά στην αγορά αναζητώντας παίκτη για την θέση «8»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Σεισμός στην ΑΕΚ: «Ένταση στα μεταγραφικά – Δεν είναι κολλητοί Μαρίνος-Λύμπε» - Βόμβα από Τίγρη;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags