Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις-φωτιά για ΑΕΚ: «Εκεί διαφωνούν - Τι γίνεται με Λύμπε-Ματιάσεβιτς» - Σκάει βόμβα Τίγρη;
| 2018-07-15 09:00:00

Αποκαλύψεις-φωτιά για ΑΕΚ: «Εκεί διαφωνούν - Τι γίνεται με Λύμπε-Ματιάσεβιτς» - Σκάει βόμβα Τίγρη;

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αποκαλύψεις-φωτιά για ΑΕΚ: «Εκεί διαφωνούν - Τι γίνεται με Λύμπε-Ματιάσεβιτς» - Σκάει βόμβα Τίγρη;

Κιτρινόμαυρος ρεπόρτερ απαντά σε καυτά θέματα.

Αισιόδοξος παρά την καθυστέρηση στα μεταγραφικά της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Τάσος Καπετανάκος. Ο κιτρινόμαυρος ρεπόρτερ του to10.gr και του enwsi.gr μίλησε στο sportdog για τον σχεδιασμό της Ένωσης και εμφανίστηκε σίγουρος, ότι η Ένωση θα ρεφάρει στις μεταγραφές. 

Παράλληλα σχολίασε τα ενδοοικογενειακά θέματα που έσκασαν την προηγούμενη εβδομάδα και απάντησε στην πιο καυτή ερώτηση που έχουν οι Ενωσίτες, αν ο Μελισσανίδης θα σκάσει φέτος το καλοκαίρι μεταγραφική βόμβα.

- Γιατί έχει αργήσει τόσο πολύ η ΑΕΚ στα μεταγραφικά σε σχέση με πέρσι που έκανε αξιομνημόνευτη ενίσχυση σε θέσεις που είχε ανάγκη σε χρόνο ρεκόρ;

«Είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ έχει αργήσει, όπως και ότι έχει ακόμη χρόνο να διορθώσει αυτή την ανορθογραφία. Να προλάβει να φέρει σύντομα έτοιμους και ποιοτικούς παίκτες που θα καλύψουν το χάντικαπ των δύο χαμένων εβδομάδων. Υπάρχουν ευθύνες, υπάρχει διαφωνία στα ονόματα που προτείνονται αφού ο Ουζουνίδης θέλει οι παίκτες που θα έρθουν να είναι ιδανικοί και να του ταιριάζουν απόλυτα σε όσα έχει σκεφτεί, αλλά αυτό έχει και την ορθή πλευρά του. Ότι ο προπονητής δεν λέει ναι σε… όλα και λέει ναι μόνο σε όσα του ταιριάζουν στο πλάνο του. Και μπορεί να χάσαμε μέρες, αλλά στο τέλος τις ημέρας έτσι κερδίζεις πολλά περισσότερα».

-Τι συνέβη με τον Πόνσε; Γιατί περίμενε τόσο καιρό η ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ πίστεψε ότι η συμφωνία της με την Ρόμα θα έφερνε και έξτρα πίεση στον παίκτη ο οποίος έψαχνε εξ’ αρχής κάτι καλύτερο από την Ελλάδα. Παρά το deal με τους Ιταλούς, η ΑΕΚ δεν είχε πάρει το ΟΚ του παίκτη. Τον περίμενε ελέω Ουζουνίδη που επέμεινε πολύ. Χάθηκε χρόνος, ο παίκτης τελικά θέλει κάτι άλλο και τελικά χάθηκε και ο παίκτης. Η ΑΕΚ μπήκε σε μια υπόθεση και έχασε πολλά πράγματα. Κυρίως χρόνο. Διότι υπάρχουν λύσεις. Μην ξεχνάμε σε μια πιο δύσκολη μεταγραφική περίοδο όπως του Ιανουαρίου, η ΑΕΚ είχε χάσει ένα μήνα με τον Ντίαζ που ερχόταν και δεν… ερχόταν από την Μαλαισία και τελικά βρήκε τον Αραούχο. Και 1,5 χρόνο της έδωσε πάρα πολλά, όπως πολλά πήρε και ο ίδιος».

- Ποιες επιλογές υπάρχουν για επιθετικό, εξτρέμ και κεντρικό χαφ;

«Υπάρχουν πολλές προτάσεις και επιλογές. Η ΑΕΚ έχει γίνει εκλεκτική, διότι αυτό το καλοκαίρι είναι ξεχωριστό και προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία ελέω του Champions League. Οσο δεν αραδιάζονται ονόματα πάμε… καλά. Η ΑΕΚ πρέπει να δουλεύει μια μεταγραφή, να την τελειώνει και μετά να υπάρχουν διαρροές. Οποτε έγινε το αντίθετο, δεν ήταν για το καλό της ΑΕΚ. Διότι μπαίνουν… σφήνες, εμπόδια κλπ».

-Υπάρχουν τριβές μεταξύ Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλου; Στον Παναθηναϊκό είχε ακουστεί ότι οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω μίας παρεξήγησης...

«Ηταν, δεν είναι μυστικό. Ωστόσο, ο Λύμπε έδωσε και το ΟΚ για τον Ουζουνίδη στην ΑΕΚ και αυτό μετρά πολύ. Ο Λυμπερόπουλος δεν είναι ο άνθρωπος που προτείνει, επιλέγει και κλείνει τις μεταγραφές στην ΑΕΚ. Αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο για να καταμερίζονται οι ευθύνες και ανάλογα. Ο Λύμπε έχει και ρόλο κοντά στην ομάδα, μαζί με τον ρόλο του στα μεταγραφικά. Ο Ουζουνίδης ξέρει καλά ποιοι αποφασίζουν στην ΑΕΚ, ποιοι παίρνουν τις ευθύνες και δεν νομίζω να θεωρεί τον Λυμπερόπουλο Νο1. Δεν ήταν και δεν θεωρώ ότι θα είναι και Νο1. Διαφωνίες θα υπάρχουν πάντα. Ακόμη και εκτός μεταγραφών».

- Ο ρόλος του Ματιάσεβιτς ποιος είναι;

«Αυτή την στιγμή ο Ματιάσεβιτς είναι πιο… μπροστά σε ρόλο στα μεταγραφικά από τον Λυμπερόπουλο. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήθελαν έναν άνθρωπο που θα έχει διεθνείς επαφές, θα μπορεί να μιλήσει και εκτός συνόρων και συνεργάζονται με τον Σέρβο που έκανε καλά deal στην πατρίδα του. Και πάλι όμως δεν είναι ο Νο1 στην ΑΕΚ, αλλά έχει πιο σημαντικό ρόλο σε σχέση με τον Λυμπερόπουλο στις εκτός συνόρων μεταγραφές».

- Φήμες λένε, ότι ο Μελισσανίδης ετοιμάζει μία μεταγραφή-βόμβα. Αν ισχύει, ξέρεις ποια ονόματα παίζουν;

«Ξέρουμε καλά ότι αν θέλει ο Μελισσανίδης να φέρει βόμβα, θα την φέρει. Και σίγουρα δεν θα την διαφημίσει από πριν, διότι θα κάνει και λιγότερο… κρότο έτσι. Είναι άνθρωπος της πιάτσας, άνθρωπος του ποδοσφαίρου με εμπειρία και μυαλό και ξέρει πότε να χτυπήσει. Οπότε ονόματα να πούμε θα είναι ανούσιο και ανώφελο. Και η βόμβα του Μελισσανίδη, αν επιλέξει να την… σκάσει, θα είναι πραγματική βόμβα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags