Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές εξελίξεις στην ΑΕΚ – Κλείνει μέχρι και τρεις μεταγραφές τη Δευτέρα!
| 2018-07-16 00:09:00

Τρομερές εξελίξεις στην ΑΕΚ – Κλείνει μέχρι και τρεις μεταγραφές τη Δευτέρα!

Sportdog Team
Τρομερές εξελίξεις στην ΑΕΚ – Κλείνει μέχρι και τρεις μεταγραφές τη Δευτέρα!

Στο… φουλ οι μηχανές για την Ένωση.

Ημέρα μεταγραφών αναμένεται να είναι αυτή που ξημερώνει για την ΑΕΚ, καθώς περιμένουν να ολοκληρώσουν όχι μία, αλλά τρεις συμφωνίες.

Η πρώτη αφορά τον Βραζιλιάνο Άλεφ, για τον οποίο από χθες το sportdog.gr σας έχει γράψει πως έχει… τελειώσει και ότι απομένουν τα τυπικά για να έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές. Η Ένωση τα έχει βρει με την Μπράγκα και ο 23χρονο θα ταξιδέψει για την χώρα μας για τα ιατρικά και αμέσως θα μπει στην ομάδα.

Θετικά αναμένεται να τελειώσει τη Δευτέρα και η μεταγραφή του Λούκας Μπογέ, καθώς οι Κιτρινόμαυροι τα έχουν βρει σε όλα με την Τορίνο και με τον ίδιο και τις επόμενες ώρες θα τελειώσουν και τα τυπικά με την ανταλλαγή κάποιων εγγράφων. Αφού ξεπεράσουν και αυτό το στάδιο, ο 22χρονος εξτρέμ-επιθετικός θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Αθήνα.

Τέλος, οριστικά εξελίξεις και μάλλον θετικές θα υπάρξουν και με τον Έκι Πόνσε. Η Ρόμα από το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε την ΑΕΚ πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ότι ο παίκτης είναι πλέον… διαθέσιμος και την Δευτέρα θα υπάρξει η καθοριστική επαφή και η απάντηση της Ένωσης για το εάν θα τον αποκτήσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags