Facebook Pixel Νέα ονόματα μετά τον Κόκα φέρνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης
| 2018-07-16 11:20:00

«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης - Νέα σούπερ ονόματα λόγω... ναυαγίου με τον... – Βρήκε «κανόνι»

του Παναγιώτη Νικολάου
«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης - Νέα σούπερ ονόματα λόγω... ναυαγίου με τον... – Βρήκε «κανόνι»

Δεν χάνει δευτερόλεπτο ο Ολυμπιακός και φουλάρει. Σκάει και μεγάλο «αντίο».

 

Σε δύο μέτωπα κινούνται μεταγραφικά τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, καθώς φορτσάρουν για να κλείσουν τον επιθετικό που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ πλέον αναζητούν και στόπερ μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Μεριά.

Γι’ αυτό άλλωστε και έχουν απευθυνθεί, όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr σε προηγούμενο θέμα σχετικά με τους λόγους που χάλασε η «κλεισμένη» μεταγραφή του Τυνήσιου, στον ατζέντη Ζορζ Μέντες, με τον οποίο έχουν άριστη συνεργασία το φετινό καλοκαίρι. Ο γνωστός μάνατζερ αναμένεται να τους βοηθήσει όσον αφορά τη μεταγραφή του στόπερ, ενώ σίγουρα θα υπάρξει νέα επαφή μαζί του και για την υπόθεση του Αχμέντ Χάσαν «Κόκα».

Ο Αιγύπτιος φορ παρότι έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες με τους Πειραιώτες, ακόμα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα και η υπόθεσή του δείχνει να… κολλάει στην Μπράγκα. Ο πορτογαλικός σύλλογος είναι σκληρός διαπραγματευτής, καθώς όπως σας είχε γράψει το sportdog.gr από το βράδυ του Σαββάτου σε αντίθεση με τον δανεισμό του Άλεφ στην ΑΕΚ που δεν τον υπολόγιζε, στον Κόκα προβάλει αντιστάσεις και προσπαθεί να πάρει και ένα σημαντικό ποσό. 

Ο Ολυμπιακός πάντως δεν πρόκειται να περιμένει για πάρα πολύ καιρό τον Αιγύπτιο, ακόμα και αν πρόκειται για… καψούρα του Πέδρο Μαρτίνς. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παρατήσουν την υπόθεση άμεσα, θα κάνουν νέα προσπάθεια και νέες συζητήσεις με την Μπράγκα, ωστόσο για να μην χάσουν άλλο χρόνο, ήδη τσεκάρουν και τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στην ατζέντα τους. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως πρόκειται για πιο ακριβές περιπτώσεις επιθετικών, ωστόσο εάν ναυαγήσει η μεταγραφή του Κόκα, τότε θα τρέξουν άμεσα το Plan b.

H μεγάλη έκπληξη με Γκερέρο και ο… φευγάτος

Θέμα με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ προέκυψε και πάλι τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Ιρανός έφτασε στο Βέλγιο μετά την ολοκλήρωση της άδειας του από το Μουντιάλ και πριν μπει καν στις προπονήσεις, ξεκίνησαν τα σενάρια για μεταγραφή. 

Συγκεκριμένα, στην Τουρκία έγραψαν για έντονο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας και επικείμενη πρόταση στον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως σας ενημερώσαμε και σε σχετικό θέμα, στο Λιμάνι δεν βιάζονται και δεν πρόκειται να πουν εύκολα το «ναι» για τον Ιρανό, καθώς γνωρίζουν πως πλέον η τιμή του έχει ανέβει μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ πάντα καραδοκούν και οι ομάδες από την Γερμανία.

Με τον Καρίμ λοιπόν να μπαίνει στην προετοιμασία, ο Ολυμπιακός δεν θα «καίγεται» για φορ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Γκερέρο. Ο Ισπανός, μέχρι στιγμής, είναι η μεγάλη έκπληξη του φετινού καλοκαιριού στους Πειραιώτες, καθώς έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στην προετοιμασία και έχει αφήσει τους πάντες στο Βέλγιο με το στόμα ανοιχτό. 

Το Sportdog.gr σας ενημέρωσε για το πολύ δυνατό ξεκίνημα του Γκερέρο και για το πώς έχει κερδίσει με το καλημέρα τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος κόουτς βλέποντας τον νεαρό φορ να… πυροβολάει ασταμάτητα σε προπονήσεις και φιλικά, είναι έτοιμος να του δώσει την ευκαιρία του και τη δεδομένη στιγμή, χτυπάει ακόμα και την βασική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Μαρτίνς θα πρέπει άμεσα να αποφασίσει για τον αναπληρωματικό φορ, θέση για την οποία γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Μάνο και τον Τζούρτζεβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags