Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρώτη μάχη ΑΕΚ – Ολυμπιακού για Λάζαρο! Τι ζήτησαν οι Πειραιώτες, αναβολή στην υπόθεση
| 2018-07-16 17:07:00

Η πρώτη μάχη ΑΕΚ – Ολυμπιακού για Λάζαρο! Τι ζήτησαν οι Πειραιώτες, αναβολή στην υπόθεση

Sportdog Team
Η πρώτη μάχη ΑΕΚ – Ολυμπιακού για Λάζαρο! Τι ζήτησαν οι Πειραιώτες, αναβολή στην υπόθεση

Ξεκίνησε ο… πόλεμος, τι υποστήριξαν οι δύο πλευρές.

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει η ΑΕΚ σε βάρος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Ολυμπιακού, μετά από σχετικά αίτημα των Πειραιωτών στο οποίο συναίνεσε και η Ένωση.  

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να αναβληθεί η υπόθεση επειδή έχει καταθέσει και ο ίδιος προσφυγή σε βάρος της ΑΕΚ και δεύτερον επειδή ζήτησε να πάρει στα χέρια του το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο ποδοσφαιριστής με τους Κιτρινόμαυρους.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητάει την κατάθεση του συμβολαίου που υποστηρίζει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει με τον Χριστοδουλόπουλο. Αν το καταθέσει στην εκδίκαση δεν υπάρχει ουσία καθώς αυτό πρέπει να γίνει προγενέστερα για να ενημερωθούμε», μετέφερε ο Βασίλης Δημακόπουλος από την πλευρά του Ολυμπιακού προς την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

«Καλούμε την ΠΑΕ ΑΕΚ καλόπιστα να καταθέσει το συμβόλαιο», πρόσθεση η Λίνα Σουλούκου επίσης από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Σε αυτό το αίτημα του Ολυμπιακού για να πάρει το συμβόλαιο μίλησε απλώς ο Μηνάς Λυσάνδρου από την ΑΕΚ και είπε το εξής: «Μας ενημερώσατε με εξώδικο ότι θα προχωρήσετε για τον Λάζαρο και σας είπαμε να μην το κάνετε γιατί έχουμε συμβόλαιο. Εσείς είπατε ότι λέμε ψέματα για το συμβόλαιο και προχωρήσατε σε συμφωνία με το Λάζαρο. Ποιο συμβόλαιο ζητάτε τώρα;»!

Tο δικαστήριο ωστόσο αρνήθηκε κατηγορηματικά, τονίζοντας πως αν ο Ολυμπιακός επιθυμεί να δει το συμβόλαιο, θα πρέπει να δικαστεί η υπόθεση. Τελικά, αποφασίστηκε η αναβολή της εκδίκασης για την επόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags